avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Masina de spalat defecta din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Masina de spalat defecta din magazin

Am achizitionat acum 6 luni un bun de uz casnic(masina de spalat)de la o firma cunoscuta.Mi-a fost livrata acasa fara ambalaj,deci nu in cutie si infasurata intr-o folie.
Am achitat cu cash 1200 ron.Grantie 2 ani .
Cand am montat masina nu functiona.Am mers la magazin si a spus ca apeleaza service,canu imi poate schimba masina.S-a prezentat reprezentantul de la service ,dupa cca o jumatate de ora de ,, consultatii" a spus ca a avut o mufa desfacuta si este bine.
Acum are probleme cu centrifugarea. Am apelat din nou la service si s-a prezentat a spus caare defecta placa,ca asa sunt acele tipuri si sa imi inlocuiasca placa.
Cum procedez ca sa imi inlocuiasca acest produs deoarece eu consider ca a fost defect de la bun inceput..Daca il tot repar ,dupa ce iese din garantie voi plati reparatia.
Eu nu am platit pentru un produs care sa-l repar din 6 in 6 luni.

Mentionez ca am mai avut o masina care a functionat 10 ani far probleme.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
leusan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:29, 21 Martie 2013
In baza documentelor de achizitie si cele care atesta interventiile service,sesizati oficial ANPC
Aveti un model de reclamatie si ce trebuie sa anexati la ea aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Insa inainte de a o face mai solicitati o data schimbarea produsului pentru lipsa de conformitate, este necesar sa dovediti ca ati incercat sa rezolvati problema pe cale amiabila. Probabil veti fi refuzat din nou. Daca nu, cu atat mai bine. Ii puteti instiinta ca aveti de gand sa faceti reclamatie, nu se stie ce efect poate avea asta :)

Tinand cont de reparatiile pentru defecte majore, as zice eu, si la intervale mici de timp este posibil sa aveti succes la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi cer bani sa-mi repar telefonul in garantie Pana Mihai Pana Mihai Buna ziua! In urma cu o saptamana am trimis telefonul la garantie si astazi am primit urmatorul mesaj: Stimate client, Pentru produsul dumneavoastra V1Viper ... (vezi toată discuția)
Service-ul refuză a cincea reparație pe motiv de folosință necorespunzătoare. ce mă sfătuiți? Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Va rog ma ajutati cu sfaturi asupra optiunilor pe care le am in urmatoarea speta: am achizitionat o pereche de casti cu handsfree destul de ... (vezi toată discuția)
Nemultumire - lipsa ambalajului original duce la pierderea garantiei? damianiuliana damianiuliana am pierdut cutia de la telefonul mobil care a fost in service [Editat - pe forum nu este permisa identificarea persoanelor fizice sau juridice. Va multumesc ... (vezi toată discuția)