avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Imi cer bani sa-mi repar telefonul in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Imi cer bani sa-mi repar telefonul in garantie

Buna ziua!
In urma cu o saptamana am trimis telefonul la garantie si astazi am primit urmatorul mesaj:
Stimate client,
Pentru produsul dumneavoastra V1Viper seria imei ***** este necesara o interventie contracost. Prezinta conditii improprii de utilizare, mufa usb rupta, exfoliata de pe placa de baza. Necesita placa de baza contra cost. Costul reparatie este de 431 lei. Am rugamintea sa ne transmiteti acordul dumneavoastra la numarul ****. In cazul in care nu primim raspuns din partea dumneavoastra, produsul va fi returnat nereparat."

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Cum se poate ca telefonul meu care este in garantie sa mi se ceara bani pentru reparatii?
Cel mai recent răspuns: Pana Mihai , utilizator 10:13, 23 Martie 2017
Am sunat acum 2 min si mi s-a spus ca am fortat mufa si ca aceasta s-ar fi deteriorat din cauza asta, dar eu nu am fortat deloc, decat am bagat telefonul la incarca si atata tot. Pe langa asta mi s-a spus ca am pierdut si garantia.
Ce se poate face in conditiile acestea?
Pentru ce defect ati trimis telefon pentru reparatie?
Verificati ce scrie in conditiile de acordare a garantiei cu privire la utilizarea telefonului.
Aveti dreptul sa sesizati ANPC.
[ link extern ] /
Nu se mai incarca, am incercat cu mai multe incarcatoare si nu a mers ceea ce inseamna ca problema era de la telefon
Daca ati incercat mai multe incarcatoare este posibil sa fi incercat un incarcator necompatibil cu mufa respectiva si atunci ati fortat introducerea in mufa, fapt care a condus la deteriorarea mufei din incarcator.
Domnule cyan, pana sa se farame, timp de 1 an si 9 luni am folosit doua incarcatoare, celelalte incarcatoare le-am incercat dupa ce am vazut ca nu mai merge pentru a-mi da seama daca problema este de la incarcator sau de la telefon. Telefonul s-a faramat inainte sa incerc alte incarcatoare

Alte discuții în legătură

Acumulator defect la produs in garantie cumparat online uditza uditza Buna ziua, Am achizitionat online un ebook Kindle, cu garantie 2 ani. De ceva timp nu mai tine bateria absolut deloc, facandu-l inutilizabil. Acumulatorul s-a ... (vezi toată discuția)
Depanero - garantie anulata allview militarupetru militarupetru Buna ziua, Apelez la acest forum cu o problema pe care o am cu service-ul Depanero, si anume, pe data de 11 septembrie am cumparat un telefon mobil Allview ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon defect din fabricatie ceraselaco ceraselaco Buna ziua( Pe 5 mai anul acesta am achizitionat,la oferta de la Rcs-Rds odata cu portarea la ei si cu toate celelalte servicii, si un mobil Allview A 5 Easy. ... (vezi toată discuția)