avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie telefon defect din fabricatie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie telefon defect din fabricatie

Buna ziua(
Pe 5 mai anul acesta am achizitionat,la oferta de la Rcs-Rds odata cu portarea la ei si cu toate celelalte servicii, si un mobil Allview A 5 Easy. O luna nu l-am folosit pentru ca inca nu expirase contractul cu Orange, dar cand mi-am pus cartela Digi, pe 5 iunie, am constat ca era defect: in convorbire nu se auzea clar, sunetul in casca era infundat. La indicatia celor de la Rcs-Rds l-am trimis la service la Diangi Grup. De la acea data (6 iunie) telefonul cu pricina s-a plimbat de 4 ori la respectiva firma de service si revenea la mine, la fel de defect, cu sunet infundat, nu se intelege nimic. Cei de la service nu-mi explica nimic, am incercat sa vorbesc cu cineva de la tehnic si operatoarea mi-a spus ca asa ceva nu este posibil si sa astept . Pe certificatul de garantie, la rubrica repatiei efectuate scrie: prima data s-a schimbat casca si difuzor, a doua oara soft, a treia oara casca si soft :)). De la Rcs mi-au spus ca normal a 4-a oara cei de la service vor da negatie si-mi voi putea lua un alt aparat nou.....dar am primit telefon ca maine ar trebui sa-l ridic a 4 oara de la magazinul celor de la Rcs-Rds si daca e la fel de defect?!?....ce Dumnezeu mai fac?!?
Intrebare:
1. De cate sute de ori pot sa mi-l trimita, in aceeasi stare de functionare (IN PLUS, DE ATATEA REPARATII I-AU ZGARIAT SI ECRANUL)?
Am sentimentul ca isi bat joc de mine,X-( fara prea multe explicatii, ca e un razboi psihologic de uzura: cine cedeaza primul, NU?
2. Daca fac o sesizare la Protectia Consumatorului am vreo sansa? Ma ajuta cu ceva?

Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 August 2016
ceraselaco, utilizator
Cel mai recent răspuns: sandygrig , utilizator 17:48, 21 August 2016
Daca ati incheiat contractul de telefonie pe persoana fizica , faceti o plangere la Protestia Consumatorului si veti primi un telefon nou.
Ultima modificare: Luni, 15 August 2016
gi-jane2, moderator
Buna ziua,

In aceeasi situatie ma aflu si eu, telefon cu acelasi defect din fabrica.A 3 a oara mi-au schimbat capacul din spate si l-au lipit gresit si zgariat iar acum la a 4 a inteventie a venit cu folia sparta si acelasi defect.Ce putem face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme garanție / service, reparație telefon rds rcs, digi Staticrzr Staticrzr Buna ziua, Vreau sa vă comunic o problema pe care nu am putut sa o rezolv nici în punctul de lucru nici telefonic. - In data de 31.05.2019, am ... (vezi toată discuția)
Probleme de solutionare garantie telefon mobil defect vpatrana vpatrana Cu stima! As avea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea problema pe care o am cu RCS & RDS / Digi privind inlocuirea unui telefon Allview P6 Energy lite ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata un service de reparatii telefoane? Verolore Verolore Buna ziua, Am un smartphone achizitionat de la rds/rcs Allview este inca in garantie,l-am trimis la service din motiv ca nu mai pornea a stat in service ... (vezi toată discuția)