avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot da in judecata un service de reparatii telefoane?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot da in judecata un service de reparatii telefoane?

Buna ziua,
Am un smartphone achizitionat de la rds/rcs Allview este inca in garantie,l-am trimis la service din motiv ca nu mai pornea a stat in service termenul legal de 14 zile fara transport mi a venit din service cu aceeasi problema ( adica nereparat) pe garantie specificandu-se faptul ca a fost schimbata bateria.bunnn..a doua zi am sunat la service-ul respectiv spunandu-mi supararea am acceptat sa-l trimit a doua oara in service ...a stat iar 13 zile totul bine si frumos imi vine telefonul din service cum credeti? Fara geamul de la camera din spate!
Sun iar la ei,stau astept sa fiu contactata ...nimic. Sun eu iar si SURPRIZA ...primesc un raspuns super tare...telefonul asa a intrat in service si ca probalil de la transport a cazut sticla si daca doresc mi o schimba ei in garantie.
Este normal asa ceva?
In conditia in care nici nu am fost anuntata de faptul ca asa a intrat in service ?
Va rog un sfat,cei de la opc au spus ca a stat in termenul legal in service si nu ma pot ajuta.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:56, 4 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In lipsa unei probe concrete=expertiza tehnica , dv nu puteti sustine/dovedi starea in care a fost predat telefonul catre service
Am mesajele de la ei precum ca este posibil defectul sa fie de la transport si ca il repara in gatantie. Nu sunt suparata decat pe faptul ca ei au stricat telefonul si nu recunosc. Va multumesc pentru mesaje.

Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Verolore a scris:


ei au stricat telefonul si nu recunosc.




Aveti probe concrete care sa va sustina acuzatia ?
Daca aveti probe ,puteti formula pretentii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme garanție / service, reparație telefon rds rcs, digi Staticrzr Staticrzr Buna ziua, Vreau sa vă comunic o problema pe care nu am putut sa o rezolv nici în punctul de lucru nici telefonic. - In data de 31.05.2019, am ... (vezi toată discuția)
Probleme de solutionare garantie telefon mobil defect vpatrana vpatrana Cu stima! As avea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea problema pe care o am cu RCS & RDS / Digi privind inlocuirea unui telefon Allview P6 Energy lite ... (vezi toată discuția)
Ce datorii sau obligatii voi avea fata de rcs&rds dupa reziliere unilaterala rdumitru2014 rdumitru2014 am un contract vechi cu rcs rds, nici nu mai stiu pe unde este. dupa contractul initial semnat prin 2005 pentru cablu tv, in octombrie 2014 am semnat anexe ... (vezi toată discuția)