avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate adelone

Activitate adelone

Cum ma retrag din proces, eu fiind reclamantul, adica cum renunt la proces si ce implica asta?
Multumesc mult pentru raspuns. Deci ma adresez primariei cu o sesizare ca nu a fost cerut acordul asociatiei si nici a locatarilor. Inca o data, multumesc.
Este legal sa aiba autorizatie de functionare o firma de dansuri intr-un bloc de locuinte? Am in vedere zgomotul pe care il produce o sala de dansuri.
Răspuns la discuția Dezbatere mostenire
Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Dezbatere mostenire
Multumesc.
Cand a murit soacra mea, nu s-a facut dezbatere. Se facuse doar la moartea socrului. Mostenitori erau sotul meu si cumnata mea. Intre timp a murit si cumnata care avea doi copii. Mostenitori au ramas sotul meu, copiii cumnatei si cumnatul. Acum, cumnatul meu ( care a ramas in casa care face obiectul mostenirii) vrea sa facem dezbatere. Baietii lui probabil ca ii vor ceda lui partea. El sustine ca o sa imparta casa in doua si in partea lui o sa darame peretii si o sa isi ridice alta constructie ( sau completeaza constructia existenta). Poate sa faca asta?
Este obligatorie introducerea acelor ani la pensie? Eu cred ca nu , dar am nevoie de o confirmare. Nu mai am foaia matricola, si sunt dispusa sa renunt la acei ani. Am adeverinta de repartitie, dar se pare ca nu conteaza , cu toate ca repartitie nu primeau decat cei ce terminau facultatea la zi.
Răspuns la discuția taxe vamale colete din SUA
As vrea sa stiu unde pot gasi cum se calculeaza corect taxele vamale pentru marfuri cumparate online de persoana fizica din SUA., eventual sub ce valoare nu se platesc astfel de taxe. Cam care este cuantumul unor astfel de taxe la o valoare marfa de 100 $ de exemplu? ( marfa nefiind telefon, camera, laptop, etc ci haine, accesorii...)
ce taxa vamala