avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum ma retrag din proces, eu fiind reclamantul, adica ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum ma retrag din proces, eu fiind reclamantul, adica cum renunt ...

Cum ma retrag din proces, eu fiind reclamantul, adica cum renunt la proces si ce implica asta?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:12, 11 Octombrie 2022
faceti cerere si o depuneti la instanta. in functie de faza in care se afla dosarul, paratul poate cere sa platiti cheltuieli de judecata.
taxa de timbru platita nu se restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere actiune constantinescu44 constantinescu44 As dori sa stiu daca imi pot retrage actiunea pana in ziua inceperii procesului sau pot face acest lucru numai in prima zi a procesului (prima sedinta la ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat noisette noisette am facut o actiune privind obligarea de a face si vineri ajungem la a doua infatisare. paratul a executat obligatia ce o avea, urmand ca vineri la al doilea ... (vezi toată discuția)
Daca la primul termen, renunt la proces, pierd taxa de timbru? ... SANTIER SANTIER Daca la primul termen, renunt la proces, pierd taxa de timbru? Alte costuri pot avea? (legat de proces) (vezi toată discuția)