Deci daca constituie abuz, cum as putea sa recuprez cea ce am platit in plus tinand cont de faptul ca eu l-am apuntat ca nu locuiește nimeni?? Totii vecini stiu ca apartamentul este gol, in renovare. Eu am facut deja o semnalare la cei de la Primarie, care mi-au raspus ca vor interveni ma in ritmul lor. Tinand cont ca el refuza sa justifice cheltuielile exista un model in care eu as putea sa-i solicit justificarea chiar daca au trecut cele 10 zile
Acest lucru mi-au raspuns si cei de la Primarie, dar tinand cont ca blocul este din 76 unde pot eu sa mai gasesc acelas tip de balustrada care se facea pe timpul lui Ceasca?? In plus multi dintre locatari nu au respectat aces aspect armonios. Este cel care si- inchis balconul de sus pana jos cu termopan alb, cel cu termpoan maro, cel care a inchis doar sus cu prelata, cel c far si asa mai departe.
Dar pentru schimbare balustrada este nevoie de autoriza?ie?? A noastră este ruginita, rupta si risca sa cada jos. Cei de la Primărie nu stiau ce sa-mi spuna, tinand cont ca multi isi inchid balconul cu termopane. Eu nu doresc sa i-l inchid, ci doar sa schimb balustrada.
Eu sunt proprietara unui apartament moștenit de la părinții mei decedați. Ținând cont ca eu locuiesc in Italia, iar apartamentul este gol, nemobilat si nelocuit as dori sa stiu cum as putea sa contest calculul facut de către administrator la plata întrețineri pe perioada de iarna a 2011 pana in iunie 2012, unde el a calculat o persoana, in ciuda faptului ca eu am făcut cerere de scutire de plata, cerere semnata de către soția dansului. Cum eu locuiesc in străinătate si nu are cine sa controleze mereu in timp cum a fost făcut acest calculu, as dori sa aflu daca sunt intr-un fel tutelata. Eu am facut acum o săptămână cererea de contestație, dar el mi-a răspuns ca au trecut deja 10 zile de cand s-a afișat întreținerea. El nu are dreptul sa-mi justifice cum a calculat acele cote, chiar daca au trecut cele 10 zile?? El a recunoscu ca a trecut o persoana in plus, dar ținând cont ca nimeni nu putea sa-i conteste in termenul de 10 zile el a mers inainte. Este legal ca el sa taie chitanțe fără sa încaseze banii?? El la încasarea întreținerii tăia chitanță si o ducea din propria inițiativă la locul de munca al cumnatei mele, cerându-i banii. Este legal acest procedeu??? Tin sa pecizez faptul ca in ultimi 35 de ani nu s-a făcut o ședință de bloc, nu avem un președinte ales legal, iar asociația nu este cu cod fiscal. Cum as putea sa ma protejez ținând cont ca vine iarna si întreținerea este mai mare? Eu i-a comunicat ca vrem sa montam repartitoare de căldură, iar el a spus ca nu este de acord, pentru ca "i se strica blocul" dar daca vrem, putem sa ne punem centrala.
Daca imi pun centrala si nu-i dau drumul, sau imi pun repartitoare si le închid, sau le folosesc la minim, nu este acelas lucru??
Sper sa am un răspuns cat mai complet.
Va multumesc