avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate aliliteanu

Activitate aliliteanu

Buna ziua,
In anul 2010 -2012 am fost in crestere copil, atunci statul ne-a luat 15 % din bani.
Va rog sa imi spuneti daca in 2015 se mai pot recupera acesti bani, daca da, cum ?
Va multumesc.
Răspuns la discuția reclamatie administratorei
Este o cartela normala, ea nu costa mai mult de 6 lei sau 10 lei cel mult, oricum am gasit sa-mi fac copie cu 10 lei, mai ieftin decat mi-a cerut ea si mi-au dat si bon :D.
Răspuns la discuția reclamatie administratorei
Va multumesc pentru raspuns, nu imi era de folos chitanta, numai ca mi s-a parut foarte mult suma care a cerut-o pentru o cartela, si de aceea i-am cerut numele firmei, sau un nr. de tel iara ea nu a vrut sa mi-o dea, gasea tot felul de scuze, si asa ar fi normal sa-mi dea o chitanta sau o adauge la intretinerea blocului? va multumesc.
As dori sa stiu undei ii pot face o reclamatie administratorei blocului, deoarece am cerut o cartela magnetica pentru a intra in bloc, in valoare de 16 lei, iar ea nu a vrut sa-mi dea chitanta pentru acea suma, spunandu-mi ca nimeni nu i-a mai cerut asa ceva pana acum. Va rog spuneti-mi ce sa fac!

Va multumesc!
Buna seara, am si eu cateva nelamuriri, vin din concediu de materninate, si angajatorul mi-a spus ca dupa 20 zile ma baga in somaj, este legal ceea ce face ,
si daca pot lua somaj ?

Va multumesc.