avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare indemnizatie copil 15%
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare indemnizatie copil 15%

Buna ziua,
In anul 2010 -2012 am fost in crestere copil, atunci statul ne-a luat 15 % din bani.
Va rog sa imi spuneti daca in 2015 se mai pot recupera acesti bani, daca da, cum ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 22 Iunie 2015
Nu se mai poate face nimic acum , actiunea in instanta trebuia promovata in 2010.
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare 15% indemnizatie crestere copil marinelaman marinelaman Buna ziua. Am nascut in anul 2010 si din indemnizatia de crestere copil ( care era de 85% din venitul net) mi s-a retinut 15% pana la sfarsitul anului. ( ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului oprita isa24isa isa24isa Buna! Am si eu o problema cu banca care de doi ani si ceva mia oprit alocatia copilului.Din 2012 aprilie am intrat in concediu de cresterea copilului, doi an ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie crestere copil calculata la salariu taiat 2011 invatamant VioletaSlatina VioletaSlatina Buna ziua ! Am nascut in noiembrie 2011 si indemnizatia de crestere copil mi a fost calculata 75 % din veniturile pe ultimele 12 luni . Eu lucrez in invatamant ... (vezi toată discuția)