avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Recuperare indemnizatie crestere copil calculata la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Recuperare indemnizatie crestere copil calculata la salariu taiat 2011 invatamant

Buna ziua ! Am nascut in noiembrie 2011 si indemnizatia de crestere copil mi a fost calculata 75 % din veniturile pe ultimele 12 luni . Eu lucrez in invatamant si salariul imi fusese diminuat cu 25 % , prin urmare si indemnizatia mi s-a calculat la salariul taiat . Ce pasi trebuie sa urmez pentru a imi recupera banii pierduti ? In 2015 s-a stabilit prin lege ca toate salariile taiate sa se returneze dar nu se specifica nimic de aceste indemnizatii taiate. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 29 August 2016
Nu mai puteti face nimic acum ,chiar daca ati promova o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul si data primirii indemnizatiei pentru ccc carla02 carla02 Buna ziua.Sunt mama unui baietel nascut pe 2 mai 2011 si sunt foarte nelemurita in ceea ce priveste momentul din care mi s-a acordat indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea celui de al doilea copil nicsor2009 nicsor2009 buna ziua! am o nelamurire in ceea ce priveste concediul de crestere copil pt ca reprezinta o particularitate. pe 24 noiembrie 2009 am nascut un baietel, am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Elisabeta C. Elisabeta C. Voi beneficia de prevederile legislatiei actuale privind cuantumul indemnizatiei si durata concediului maternal (copil nascut pe 22 sept. 2010) si stiu ca de ... (vezi toată discuția)