avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Activitate MythAdrian

Activitate MythAdrian

Buna ziua,

Tocmai am terminat de platit un leasing la o masina acum cateva zile. Problema este ca leasingul este pe numele tatalui meu si as vrea sa o trec pe numele meu. Am inteles ca se face un soi de act de vanzare-cumparare si se rezolva treaba repede. Intrebarea mea, daca stiti, este daca trebuie sa platesc eu vreo taxa in plus fata de cele de la inmatriculare? Mentionez ca masina este din decembrie 2007.

In plus, aveti idee cam cu ce bani trebuie sa am la mine cand ma duc sa o inmatriculez?

Multumesc.
Buna ziua.

Detin impreuna cu alte 3 persoane un SRL din august 2012. As dori sa stiu in principiu care este costul pentru a schimba structura actionariatului din 4 persoane cu 25% fiecare in 2 persoane cu 50% fiecare. In mare am gasit actele necesare dar ma intrebam cat m-ar costa la registrul comertului toata operatiunea daca am actele facute.

Va multumesc.
Inteleg, multumesc mult pentru raspuns. Daca se poate raspunde si la a 2-a intrebare ar fi perfect. Va multumesc.
Buna ziua.

Este vorba despre o familie formata din un sot si o sotie impreuna cu 5 copii. In 2002 au decedat cei 2 soti si 2 dintre copii lor. Intrebarea este cum se face succesiunea proprietatilor detinute de acesti 2 soti ( casa, pamant ) in cazul in care 2 din cei 5 copii ai lor au decedat? Mentionez ca acei 2 copii decedati au la randul lor copii ( nepoti ai primilor in cauza ).

In al doilea rand, sotia unuia dintre copii decedati locuieste in prezent intr-o casa care este trecuta pe numele celor 2 soti. Are dreptul sa locuiasca acolo? Pot ceilalti copii sa ii evacueze cel putin pana la deciderea succesiunii?

Multumesc.
Buna ziua.

Am infiintat o firma in august 2012, firma care nu a avut nici un fel de activitate pana in prezent. Intrebarea era daca in aceasta situatie mai trebuie sa declar ceva autoritatilor sau o fac in momentul in care incep activitatea? Daca totusi trebuie sa declar ceva, o pot face eu, sau este neaparat necesar sa o faca un expert contabil?

Va multumesc