avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare actionariat. costuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare actionariat. costuri

Buna ziua.

Detin impreuna cu alte 3 persoane un SRL din august 2012. As dori sa stiu in principiu care este costul pentru a schimba structura actionariatului din 4 persoane cu 25% fiecare in 2 persoane cu 50% fiecare. In mare am gasit actele necesare dar ma intrebam cat m-ar costa la registrul comertului toata operatiunea daca am actele facute.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:52, 8 Martie 2013
In jur de 600-700 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume administrator srl cristina189 cristina189 buna ziua,am si eu un SRL,de curand m-am casatorit si trebuie sa-mi schimb numele(de fata),eu fiind administratorul firmei,ce acte imi trebuiesc si cam cat ... (vezi toată discuția)
Cedare srl ContSters314321 ContSters314321 Detin impreuna cu sotul meu un SRL din 2003, in Galati.Eu 50%, el 50%, eu administrator. Am hotarat impreuna sa cedam gratuit societatea unui angajat, sa-l ... (vezi toată discuția)
Acte cesionare mihai777 mihai777 are cineva idee cat costa taxele la registru comertului pentru a cesiona o firma. firma este in bucuresti si isi va pastra sediul si domeniile de activitate. ... (vezi toată discuția)