avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare nume administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare nume administrator SRL

buna ziua,am si eu un SRL,de curand m-am casatorit si trebuie sa-mi schimb numele(de fata),eu fiind administratorul firmei,ce acte imi trebuiesc si cam cat m-ar costa?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:26, 6 Iunie 2013
Nu trebuie sa schimbati toate actele cand va casatoriti. Includeti modificarea in actele firmei cu prima ocazie cand efectuati alte operatiuni la registrul comertului. Pana atunci, cand este cazul, va legitimati cu buletinul si cu certificatul de casatorie.
am fost la registrul comertului ieri,si doamna de acolo de l birou mi-a zis ca ma costa 800 ron ca sa-mi schimb numele in actele firmei#-o
Faceti schimbarea cu prima alta ocazie, nu in mod special doar pentru nume, asa cum v-a recomandat si dl. mediator.
Succes!
Daca veti lectura art. 21 si 22 din Legea nr. 26/1990 privind registrul comertului, va veti schimba parerea. La art. 22 se prevede un termen - 15 zile in care aveti obligatia de a efectua cuvenitele mentuini in registrul comertului. Actele de care aveti nevoie le gasiti aici:
[ link extern ] .

Cheltuielile nu depasesc 600 ron, dar le puteti diminua semnificativ daca va redactati dvs. actul constitutiv dupa cel vechi, avand grija sa inserati modificarile survenite. Bafta!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
ContSters22713, utilizator
Corect ! =D> Aveti dreptate ! Credeam ca s-a abrogat legea respectiva.
Probabil ca termenul de 15 zile s-a scurs deja deci oricum administratorul este pasibil de pe plata celor 50 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume, schimbare acte firma crissa81 crissa81 buna ziua,am si eu un srl,sunt administrator,femeie,dupa casatorie am alt nume,la registrul comertului figurez inca cu numele de domnisoara,ca sa schimb actele ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume administrator sc ca urmare a casatoriei niculaucarmen niculaucarmen o societate comerciala are ca administrator o domnisoara. Aceasta domnisoara se casatoreste si isi schimba numele. Cum se opereaza aceasta modificare in ... (vezi toată discuția)
Adresa la care figureaza o firma nu exista merlin12 merlin12 Exista un restaurant care are sediul social pe o strada si la un numar care nu exista (probabil o fi existat inainte sa se schimbe numele strazilor, ... (vezi toată discuția)