avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare nume, schimbare acte firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare nume, schimbare acte firma

buna ziua,am si eu un srl,sunt administrator,femeie,dupa casatorie am alt nume,la registrul comertului figurez inca cu numele de domnisoara,ca sa schimb actele la ei ma costa cam 1000 ron,deocamdata nu am acesti bani,trebuie sa deschid un cont la o banca pt firma,pot da copia dupa buletinul vechi in care apar cu numele de domnisoara sau cum sa procedez?
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
crissa81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 13:22, 30 Iulie 2013
Buna ziua, trebuie sa faceti un dosar care sa cuprinda urmatoarele acte:
-actul doveditor din care sa rezulte datele dumneavoastra noi(copii certificate conform cu originalul)
-actul constitutiv actualizat(unde va treceti numele nou)
-o taxa de maxim 200 lei

Succes!
aceste acte unde trebuie sa le depun?
la Registrul Comertului. Daca sunteti din Bucuresti, mergeti de dimineata pentru ca este aglomeratie si riscati sa pierdeti cam 2-3 ore.
sunt din provincie,d-vs spuneti ca ma costa maxim 200 ron,eu cand am fost la cei de la regitrul comertului mi-au spus doua cucoane ca la una tb sa dau 300 iar la una 600 ron,le-am spus ca m-am casatorit si ca tb sa-mi schimb numele in actele firmei.....
taxele sunt stabilite la nivel national, prin urmare, nu are cum sa va coste 1000 lei doar pentru schimbarea datelor . Incercati totusi sa cereti informatii de la un consilier din cadrul oficiului registrului comertului din judetul dumneavoastra.(informarea este gratuita in cadrul departamentului de consultanta).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare punct de lucru donkenzo donkenzo buna ziua numele meu este ticu ionut sunt din slatina jud. olt sunt recunoscator daca imi puteti oferii cateva informatii in legatura cu schimbarea punctului ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume administrator srl cristina189 cristina189 buna ziua,am si eu un SRL,de curand m-am casatorit si trebuie sa-mi schimb numele(de fata),eu fiind administratorul firmei,ce acte imi trebuiesc si cam cat ... (vezi toată discuția)