avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale mutare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

mutare punct de lucru

buna ziua numele meu este ticu ionut sunt din slatina jud. olt
sunt recunoscator daca imi puteti oferii cateva informatii in legatura cu schimbarea punctului de lucru la un srl pe motiv de amplasament.
actualul punct de lucru vechime 6 luni avem contract.
viitorul punct de lucru contractul incepe cu data de 15 august.

ideea e urmatoare m-am interesat la cineva si sunt putin cam speriat am inteles ca tb sa merg iar la registrul comertului pentru un certificat constatator pentru viitorul pct de lucru mi s-a transmis ca acesta costa 450 ron, apoi tb sa merg la service cu, casa de marcat sa ii schimbe adresa iar mi-a spus ca a costat-o 350 ron, pt ca pe bon tb sa apara noua adresa si cumva fiscalizata din nou ca sa inceapa bonul de la 0.

ideea e urmatoarea cum poate sa coste o mutare a pctului de lucru 900 ron? doar nu fac firma din nou sau deschiderea unui nou pct lcr. doar il mut!

sunt adevarate informatiile astea? va rog frumos sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:23, 28 Iulie 2011
Treaba sta cam asa: in acceptiunea registrului comertului dvs. inchideti un punct de lucru si deschideti altul. Pentru aceasta operatiune va trebui sa va intocmiti o decizie/hotarare a asociatului/asociatilor impreuna cu contorul de cuvinte in vederea publicarii acesteia la Monitorul Oficial. Aceasta hotarare impreuna cu o cerere de inregistrare tipizata si declaratia model 2 de asemenea tipizata le depuneti la registrul comertului unde veti achita pentru aceasta operatiune cam 260 lei. Daca nu stiti sa intocmiti hotararea/decizia la serviciul de asistenta juridica din cadrul registrului comertului o sa mai scoateti din buzunar in jur de 100 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social si punct de lucru. Alin14 Alin14 As dori sa stiu care sunt actele necesare pentru schimbarea sediului social al firmei si al punctului de lucru. Este nevoie de un contract de comodat, dar este ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar al societatii mirela07 mirela07 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: O societate doreste infiintarea unui sediu secundar, cum se procedeaza se intocmeste hotarare AGA prin ... (vezi toată discuția)