avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale am un srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

am un srl

ce acte imi trebuiesc pt. suspendarea unui srl si pe cecperioada pot sal suspend
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:35, 21 Noiembrie 2010
Va trebuie o hotarare pe care o depuneti la Registrul Comertului unde ati deschis SRL-ul. Va mai trebuie Certificatul Constatator in original emis la infiintare, CUI-ul si o suma de bani de aproximativ 30-400 ron. Hotararea trebuie sa contina si un contor de cuvinte. Daca nu va descurcati puteti solicita intocmirea acestei hotarari la Registrul Comertului. Veti plati in plus circa 100 ron. Perioada maxima de suspendare este de 3 ani. Succes!
va adresati Oficiului Registrului Comertului de care apartineti si acolo obtineti toate informatiile
Faceti o hotarare AGA daca sunteti mai multi asociati sau luati o Decizie daca sunteti asociat unic re, la suspendare si durata suspendarii si inregistrati-le (Hotararea sau Decizia) la registrul de comert, dupa ce completati formularul (pe care il luati de la informare generala).
Apelati la un avocat , nu veti sti sa redactati dvs. actele si e cam mult de umblat .
Hotarare (decizie) asociati insotita de contorul aferent pentru publicare in Monitorul Oficial, cerere de inregistrare tipizata de la registrul comertului, declaratie model 3 de autorizare, certificatele constatatoare de autorizare existente, Suspendarea se poate face conform art. 237 alin. 2 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale pe o perioada de pana la trei ani.
Redactare intocmire acte plus depus la registrul comertului costa cam 300 ron.
SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare temporara a activitati srl BEVAVI BEVAVI As dori sa suspend temporar activitatea unei Societati Comerciale SRL, care activeaza in constructii. Se poate, cum procedez? (vezi toată discuția)
Mutare punct de lucru donkenzo donkenzo buna ziua numele meu este ticu ionut sunt din slatina jud. olt sunt recunoscator daca imi puteti oferii cateva informatii in legatura cu schimbarea punctului ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)