avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adresa la care figureaza o firma nu exista
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adresa la care figureaza o firma nu exista

Exista un restaurant care are sediul social pe o strada si la un numar care nu exista (probabil o fi existat inainte sa se schimbe numele strazilor, numerotarea, nu stiu ).
Este acest restaurant pasibil de amenda? Exista un termen legal in situatia in care, sa zicem ca se schimba numarul strazii, sa schimbe si actele, astfel ca sediul social sa aiba adresa reala?
Cel mai recent răspuns: merlin12 , utilizator 19:28, 17 Martie 2016
Este obligatoriu sa actualizati la Registrul comertului datele restaurantului, daca au survenit modificari fata de momentul inregistrarii acestuia.
Conform Legii 26/1990, aceste actualizari trebuia sa le efectuati in termen de 15 zile de la momentul cand a survenit modificarea adresei. Neindeplinirea acestei obligatii in termenul mentionat se sanctioneaza cu amenda. Va sfatuiesc sa procedati la inregistrarea la RC a noii adrese.
Multumesc, nu este restaurantul meu, este restaurantul care nu ma lasa sa dorm noaptea din cauza manelelor mizerabile (nu ca ar fi si altfel de manele).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune firma - cesiuni parti sociale firma fcostea fcostea Buna seara, Doresc sa stiu daca exista vre-un termen de notificare la ORC a cesiunii de parti sociale. De ex: o societate X este actionar majoritar la o ... (vezi toată discuția)
Schimbat denumirea strazii la sediul social a unei soc. comerciale ce trebuie facut? moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela buna ziua tuturor acum o luna cand am preschimbat cartea de identitate pt. expirase am aflat cu stupoare ca numele strazii unde am si sediul soc . al firmei a ... (vezi toată discuția)
Adresa de functionare diferita de cea de la reg comertului veronik veronik Este legal ca o societate comerciala sa fie inregistrata cu o adresa la registrul comertului si sa functioneze la o alta adresa? Chiar daca adresa de la ... (vezi toată discuția)