avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adresa de functionare diferita de cea de la reg ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adresa de functionare diferita de cea de la reg comertului

Este legal ca o societate comerciala sa fie inregistrata cu o adresa la registrul comertului si sa functioneze la o alta adresa?
Chiar daca adresa de la registrul comertului ar fi adresa veche si numele strazii s-ar fi schimbat intre timp?
Ar fi in competenta ANAF sa ia masurile impuse de lege?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: veronik , utilizator 18:36, 24 Iulie 2016
Da, este legal. O firma poate avea sediul social la o adresa si poate avea puncte de lucru la alte adrese. De altfel, intrebarea dvs nu e foarte clara.
nu are nici un punct de lucru.
Sediul principal este inscris la o adresa in registrul comertului, adresa care nu mai exista (numele strazii a fost schimbat cu multi ani in urma). Nici macar numarul imobilului nu corespunde cu cel din registrul comertului.
Revin cu intrebarea mea, va rog.
O societate comerciala are inscrisa la registrul cometrului o adresa, adresa care nu mai exista, in sensul ca atat numele strazii, cat si numarul, s-au schimbat. Este legal sa functioneze fara actualizarea datelor de la registrul comertului? Exista un termen pentru actualizarea datelor sau este in regula sa functioneze fara actualizarea acestor informatii?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa la care figureaza o firma nu exista merlin12 merlin12 Exista un restaurant care are sediul social pe o strada si la un numar care nu exista (probabil o fi existat inainte sa se schimbe numele strazilor, ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume societate Alexx2016 Alexx2016 Buna ziua, va scriu pentru ca am o nelamurire legata de ceea ce trebuie sa fac dupa ce se aproba schimbarea numelui unei societati, respectiv daca trebuie sau ... (vezi toată discuția)
2 puncte de lucru vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem un spatiu comercial inchiriat unde avem deschis punct de lucru. Acest spatiu comercial vrem sa-l impartim in doua si sa ... (vezi toată discuția)