avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate florinvladutoiu

Activitate florinvladutoiu

Buna ziua. As dori sa va intreb daca se poate legal ca o locuinta detinuta de mai multi coproprietari printr-un certificat de mostenitor, poate fi inchiriata, iar intreaga suma sa mearga decat la unul din coproprietari? Adica as dori ca la finante sa apara ca suma este incasata decat de unul din coproprietari. Va multumesc
conform certificatului de mostenitor, suntem 3 persoane care detinem diverse parti dintr-o locuinta. se poate considera ca una din persoane detine proprietate personala? Mai precis, vreau sa achizitienez o locuinta si sa beneficiez de niste drepturi pentru achizitia acesteia, dar aceste depturi nu imi sunt acordate daca detin deja o locuinta proprietate personala. Va multumesc
Răspuns la discuția cic al doilea copil
va multumesc mult pentru raspuns. pe aceeasi speta v-as mai adresa o intrebare. stiu ca tatal poate "prelua" ccc-ul mamei, pe perioada aleasa de aceasta. daca tatal intra in ccc, iar mama e gravida in luna 6-7, ea va merge la munca. poate intra dupa cateva zile de munca in concediu prenatal, iar dupa in postnatal pana la indeplinirea numarului de 126 zile?
buna ziua. sotia a nascut in martie 2011 alegand perioada de cic de 2 ani adica pana in martie 2013. in luna decembrie 2012 urmeaza sa nasca a doua fetita. intrebarea mea este daca poate tatal sa intre in cic cu al doilea copil, iar mama sa il continue pe primul pana la terminarea lui, in martie 2013. va multumesc anticipat pentru raspuns.