avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere locuinta

Buna ziua. As dori sa va intreb daca se poate legal ca o locuinta detinuta de mai multi coproprietari printr-un certificat de mostenitor, poate fi inchiriata, iar intreaga suma sa mearga decat la unul din coproprietari? Adica as dori ca la finante sa apara ca suma este incasata decat de unul din coproprietari. Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:58, 26 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
atat timp cat un bun imobil este detinut de mai multi coproprietari,imobilul respectiv este notat pe rol fiscal cu respectivii proprietari contribuabili care detin obligatia sa achite anula obligatiile aferente bunului imobil
Contractul de locatiune se incheie intre locator=coproprietari si locatar si contine clauze si termene asumate individual sau prin procura de catre copropretari
Toti coproprietarii din contract au obligatia sa achite cota parte obligatii fiscale catre autoritatea fiscala aferente drepturi financiare generate din cedarea spre folosinta spatiu cu destinatia de locuinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu chiriașul Busuioc Ovidiu Busuioc Ovidiu Am o garsoniera inchiriata cu contract inregistrat la a.n.a.f.,ne mobilata. Chiriasul si-a cumparat mobila,intre timp a aparut egrasie in garsoniera. Chiriasul ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat/salubrizare mariuspopa1 mariuspopa1 Buna ziua am sa fiu scurt si la obiect. Am locuit in chirie in orasul Constanta timp de un an(2013). Acum cateva zile am primit la adresa din buletin respectiv ... (vezi toată discuția)
Cum inchei un contract de inchiriere si ce urmeaza ContSters115447 ContSters115447 am infiintat o firma si urmeaza sa inchiriez un spatiu comercial .Doresc sa stiu daca se incheie la notar ,unde se declara pe urma de mine ,asociat unic sau de ... (vezi toată discuția)