va multumesc pentru raspuns acum mai am o problema...vineri dupa o dscutie avuta cu una din colege mi-am dat seama ca se intampla ceva ceea ce s-a si demonstrat,acum vor sa ma gaseasca vinovata pentru lipsa unor bani cred desi eu nu aveam acte ca lucrez acolo ci doar ceva temporar,eu am contractul pentru care am depus demisia pe alt job.Nu au dovezi clare decat ca pot folosi unii colegi ca sa declare desi eu nu am avut acces la birou fiind inchis cu sheia de catre ei,de altfel cheia de la seif inchisa in acel birou,plus ca nu am fot niciodata singura in acel birou.pana vineri inclusiv au iesit toate in regula la monetar si la actele din sstem,iar de ieri nu mai stiu pentru ca nu am avut acces nici la documente nici la bani.Astazi am hotarat sa nu ma mai prezint in urmatoarele 4 zile de preaviz de teama ca ma mai pot acuza de ceva ce nu am facut si nu stiu cum pot demonstra decat ca nu am semnat pentru luarea in primire a nimic si nici nu am avut contract facut pe acel job partial care urma sa il intocmeasca de la ru dar au amanat!
Ce pot face sau ce dovezi ar putea exista mportiva mea??Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Mi-am depus demisia pe data de 08.10.2012 dupa 2 zile am discutat cu directorul si mi-a propus o avansare si marire de salariu,au trecut 2 saptamani de atunci si inca nu am semnat nici un act aditional si noul contract pe celalalt post propus iar de marirea de salariu mi-au spus ca nu am inteles corect,ca de fapt sunt mai putini bani.Tinand cont ca am preaviz pana pe data de 29.10.2012 demisia este in vigoare?Mentionez ca nu a fost decat verbal iar de semnat nu am semnat nimic!Am dreptul de a nu ma mai prezenta la serviciu dupa data de 29.10.2012???Am nevoie de un raspuns cat mai curand!
Mentionez ca pe postul promis am facut munca de voluntariat in aceste doua saptamani fara nici un act la mina,sunt convinsa ca nu pot cere remunerarea acestor doua saptamani,desi lucrez si peste program de un an si mi-au promis ca ma vor remunera dar cumva la negru!
Lucrez intr-o companie din Bucuresti si as vrea sa stiu ce pot face in cazul in care de mai bine de un an lucrez peste program,de luni pana vineri vin cu o ora mai devreme de inceperea programului la 6-6.30 in loc de 7.30 si plec in loc de 16.30 la oerele 17.00 chiar mai tarziu.Acest lucru fiind discutat cu patronul care a promis remnerarea orelor de care a uita sau plecatul mai devreme de care iar a omis.Ce este de facut in acest caz,unde pot face reclamatie si in cat timp vine un control.Mentionez ca mi-am dat demisia cu preaviz de 15 zile urmand sa imi incetez activitate la sfarsitul lunii octombrie.Cu siguranta ca nu voi vedea nici un ban pentru orele prestate nici alta facilitate.