avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate avdiana

Activitate avdiana

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Se incarca listele in sistem......fiti pe faza!
Felicitari noilor colegi avocati!=D>:thumbup::yeah:
Felicitari!!!=D>
Răspuns la discuția Ma predau sau mai astept putin?
robu danut a scris:

Infractiunea s-a comis in anul 1999.Desi eu am fost complice la acesta fapta procurorii au contopit mai multe fapte in acelasi dosar(nu stiu de ce) si fiecare dintre acestia au fost condamnati printre care cel in cauza cu mine a executat deja.In 2006 mi s-a comunicat 3 ani inchisoare am contactat cu un avocat si am facut recurs care a fost respins ca nefondat in 2008. Dupa care am intrebat avocatul de cand se poate calcula prescriptia la care mi-a raspuns dupa o zi ca din mai 2008.Ar trebui sa verific din nou?

La ce va referiti cand spuneti ca procurorii au ''contopit'' mai multe fapte in acelasi dosar? Care fapte? Ale cui?
Ati savarsit mai multe infractiuni care erau in concurs....si vi s-a aplicat o singura pedeapsa - cea mai grea cu executare in regim de detentie....?
Este foarte greu sa vi se dea un raspuns cat mai aproape de realitate pe informatii generale. Ca sa aveti un raspuns adecvat trebuie ca un avocat sa studieze dosarul.....si sa va informeze in concret cu privire la sansele reale in cazul dvs!
Bravo=D>
m-am informat la telefonul afisat pe site- ul INPPA si mi s-a comunicat faptul ca cel mai probabil se vor comunica rezultatele contestatiilor maine....insa mi-au recomandat totusi sa mai dau cate un refresh paginii lor din cand in cand si astazi:stunned:
programul lor se termina la ora 19 pentru secretariat.....poate afiseaza la ora 19:surrender: