ca sa fiu mai clar e vorba de o bicicleta de munte.de performanta.as vrea sa aflepolitia orasul din care sa conectat,si restul as face eu.e unica in romania.oare se poate afla orasul?
multumesc mult pentru raspuns.
daca se afla adresa de unde sa scris,si se gaseste produsul meu la cea adresa,se poate recuper?ma gandesc ca teparul ar minti ca la cumparat de laaltcineva.cred ca a nu am nici o sansa...
va rod daca poate cineva sa ma ajute.cum se poate da persoana in cauza.se poate afla de unde a scris emailurile?asta e singur cale.sau de unde a vorbit la telefon
am vorbit cu un politist si mi-a spus ca nu se poate face nimic.persoana nu exista,adresa nu exista.si date retroactiv nu se pot lua.de aceea am intrebat pe forum.cartela precis era noua folosit doar pentru teapa,si telefonu la fel.cum sa imi recuperez bani?
buna ziua.am luat o teapa pe net.sa intamplat asa:
am avut la vanzare un produs de 3000 lei.am cazut de acord cu o persoana sa ii trimit produsul gratuit,urmand ca el saimi puna banii in cont daca ii place.
mi-a trimis copie de pe buletinu.scanat.
am avut incredre vazand buletinu.
a ridicat marfa,a stins telefonu,si nu am mai dat de el.m-am deplasat la dresa,care nici nu exista.buletinul era contrafacut.
am vorbit cu el penet inaite de toate. se poate afla acuma de unde sa conectat si sa dam de el cu politia.sau numai daca mai vorbesc cu el.nu se poate afla retroactiv de date despre el? multumesc