avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... durata mandatului de interceptare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

durata mandatului de interceptare

mi sa furat din casa un laptop acum un an si sase luni.
inca nu mi la gasit politia.

intrtebarea mea este,daca il mai poate gasi?

am inteles ca procurorul da un mandat,iar politia il gaseste cand se conecteaza du adresa.

dar totusi,mandatul are un termen?sau continua pana il gaseste?
leptopul era un aple de 2000 de euro.va rog sa imi raspundeti.multumesc

Durata autorizaţiei pentru efectuarea interceptărilor prin mijloace elctronice de comunicare nu poate depăşi, în total, 120 de zile ( art. 91 indiece , alin. 5 , cod perocedură penală)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inteceptari telefonice - trebuie sa fii anuntat? xuser xuser Trebuie sa fii anuntat daca ti s-a interceptat telefonul? (ma rog dupa terminarea Up,etc) Am auzit la stiri ceva genul \"Dosarul Alro Alatina a fost inchis ... (vezi toată discuția)
Probatoriu inregistrare audio cu telefon cyan cyan intuind ca una din persoanele implicate intr-un accident auto va depune o declaratie mincinoasa a fost inregistrata cu telefonul ,bineinteles fara acordul ei. ... (vezi toată discuția)
Prelevare și conservare probe video sorein sorein Am fost victima unui incident într-un magazin dotat cu camere de supraveghere. Dorind să acționez în judecată magazinul (agresiune), mă bazez pe ... (vezi toată discuția)