Buna ziua ,tatal fetitei mele a fost obligat la plata pensiei alimentare in cunatumul unei sume fixe ,foarte mica in comparatie cu veniturile lui.oricum eu doream procentaj ,dar s a hotarat suma fixa.Deorece el a depus la dosar dovada ca plateste pensie pentru mama lui stabilita in America ,pensie de 2000 $ si ca fetitei nu -i poate plati mai mult de 300 $ /luna din aceasta cauza.Intrebare :este normal sa fie asa?faptul ca mai are un copil minor in intretinere nu modifica suma de intretinere a mamei?va multumesc
va recomand sa contactati Child Support Enforcement Agency de pe teritoriul statului unde a avut ultima data domiciliul.si eu ma confrunt cu o situatie asemanatoare ,tatal rezideaza in New York, cei de la agentia din NY au fost foarte draguti si mi au trimis niste linkuri unde trebuie sa completez formulare cu datele tatalui ,mamei si ale copilului si trimise la ei.ei sunt agentie guvernamentala si se ocupa exact de aceste probleme ,indiferent unde a fost nascut copilul ,doar daca parintele non tutelar este cetatean sau rezideaza in State.ei pot de asemenea cere informatii asupra Numarului Social si IRS in felul acesta putindu-se localiza respectivul parinte.succes.