Buna ziua ,tatal fetitei mele a fost obligat la plata pensiei alimentare in cunatumul unei sume fixe ,foarte mica in comparatie cu veniturile lui.oricum eu doream procentaj ,dar s a hotarat suma fixa.Deorece el a depus la dosar dovada ca plateste pensie pentru mama lui stabilita in America ,pensie de 2000 $ si ca fetitei nu -i poate plati mai mult de 300 $ /luna din aceasta cauza.Intrebare :este normal sa fie asa?faptul ca mai are un copil minor in intretinere nu modifica suma de intretinere a mamei?va multumesc
Ce v-as putea eu hotara, si este doar o parere personala, este urmatorul lucru: depuneti o cerere necontencioasa la instanta ce a stabilit pensia alimentara a fostului dvs sot catre mama sa, la care sa atasati hotararea instantei ce a stabilit pensia alimentara a sotul dvs catre copilul dvs. Cu aceea decizie necontencioasa adresati-va instantei ce a stabilit pensia alimentara adresata fetitei.
Daca instanta care a decis pensia alimentara a sotul dvs catre mama lui este instanta din Statele Unite, asta schimba mult aspectele problemei, va sfatuiesc studierea legii 105/1992.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Drepturile familiei
crystyna80
sotul plateste pensie alimentara la o concubina din trecut in procentaj de 20%din venit.de 9 luni este in concediu de paternitate pentru cresterea copilului si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
lili5
sotul meu, cu care sunt in divort si cu care am un fiu de 11 luni are o fiica dintr-o casnicie anterioara.
nu ii plateste pensie alimentara de 10 ani, fiica ... (vezi toată discuția)