avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate RuxandraCibu

Activitate RuxandraCibu

Ma puteti ajuta va rog cu corectarea cererii de reexaminare? Este ok?

Judecatoria Sibiu
Dosar nr...../...../.....
Complet:...

Domnule Preşedinte,

Subsemnatul nume/prenume în calitate de petent în dosarul nr...../...../....., formulez
CERERE DE REEXAMINARE

a încheierii de şedinţă 1299 pronunţate în camera de consiliu la data de 23.03.2018 şi care mi-a fost comunicată la data de 10.04.2018 , în termenul legal de 15 zile, prin care solicit instanţei să revină asupra măsurii anulării şi să retrimită cauza completului iniţial învestit, pentru continuarea judecăţii.

În fapt, prin încheierea pronunţată în camera de consiliu la data de 23.03.2018, instanţa de fond a anulat cererea de chemare în judecată, reţinând că nu am îndeplinit următoarele obligaţii privind modificarea sau completarea cererii de chemare în judecată: achitarea taxei judiciare de timbru cuantum de 20 lei.
Vă rog să observaţi că măsura anulării cererii de chemare în judecată a fost dispusă în mod eronat, deoarece taxa judiciara de timbru a fost achitata in intregime in data de 09.03.2018.

În dovedire, depunem următoarele înscrisuri.
Depunem prezenta într-un singur exemplar.
Anexăm dovada achitării taxei judiciare de timbru în cuantum de 20 de lei.

Data, Semnătura

Am gasit, trebuie sa fac o adresa de inaintare documente catre judecatorie.
Multumesc frumos pentru raspuns. Sunt inca in termen, am luat de la banca dovada platii si vreau sa formulez cererea de reexaminare. Am numarul de dosar si completul in comunicarile primite.
Pentru completari la dosar, duc dovezile pur si simplu la registratura? Exista o cerere si pentru pasul acesta?
Buna ziua,

Am achitat taxa de timbru in contul de trezorerie fara insa a face dovada achitarii ( nu era nicaieri mentionat in comunicare ca dovada platii trebuie inclusa la dosar).
Cum formulez cererea de reexaminare? Ce as putea sa trec la motiv?
Intre timp, de la depunerea dosarului, am mai facut rost de 2 dovezi de la directia de taxe si impozite. Cum as putea sa le adaug la dosar? Ce fel de cerere/formulare depun la registratura?
Gasesc peste tot faptul ca trebuie mentionat in comunicari numele instantei, este acelasi cu numele completului din comunicarile primite de la judecatorie?

Multumesc!
Cum pot obtine de la Rom-Vial un duplicat al unui contract de vanzare-cumparare din 1997? Am cautat si un telefon de contact/website al celor de la Rom-Vial si nu am gasit...Are cineva un numar de contact?