avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate anidaroti

Activitate anidaroti

Multumesc tutror pentru raspunsuri. Salariile sunt stabilite de catre comitetul executiv si sunt <banii in mana>.,acesta e si motivul pt care oamenii sunt atat de suparati. Va tin la curent cu ce se intampla azi la sedinta,MULTUMESC!
Buna ziua, multumesc foarte frumos.
1. Amenintarile sunt verbale, scrise de catre anonimi puse la cutia postala...nu se poate reproduce, sau fizice ca au inceput sa ii bruscheze pe cei care pun intrebari.Dat cu solutii de sobolani pe usi, fecale si nu va puteti imagina ce circ e acolo! Neplaceri!
Nu conteaza, presedintele a demisionat, a fost rugat sa stea inca 2 luni interimar, au trecut si cele 2 luni. A fost ales un presedinte , care a demisionat a doua zi, deoarece nu vrea decat daca ramane si administratorul. Din pacate, vice, membrii in comitet, nimeni nu mai vrea sa isi asume raspunderea si sa faca absolut nimic. Am mers din usa in usa si am facut un convocator, am afisat pe toti peretii sa vina lumea la sedinta, au venit 23 persoane, am mai facut inca un afis sa vina vineri. Problema este ca din cei 20 nimeni nu vrea sa mai fie presedinte. In una din adunarile trecute au demis si administratorul , el mai face inca listele si le vizeaza cenzorul. Situatia este incordata si poate ar fii bine sa renunt la aceasta lupta inegala. Cenzor salariul 700 roni, administrator pensionar 1200, presedinte 600. Cei care vin la sedinta sunt de acord sa ia salariul presedintele, ceilalti numai comenteaza si ameninta, Aceste salarii au fost votate de catre comitetul care inteleg ca nu mai este! Un sfat va rog sa stiu ce am de facut! Multumesc
Am urmatoare situatie halucinanta!
80 apartamente intr-un bloc. Am avut presedinte, presedinte interimar, acum numai doreste nimeni ACEASTA FUNCTIE! Am facut un convocator cu 20 de proprietari sa se ia o decizie. Nu au venit 40 de persoane. Vineri o sa fie din nou sedinta. Problema este ca nimeni nu vrea sa isi mai asume o asemenea responsabilitate. Sunt amenintati si demisiile se tin lant! Va rog frumos o solutie legala ca sa se poate functiona fara un presedinte, doar cu un comitet, sau alta forma legala exista? Daca nu ....se desfiinteaza asociatia? Ce se intampla? Nu pot eu sa fiu presedinte, nu locuiesc in acel bloc. Sunt doar proprietar, cu domiciliul acolo si locuiesc in alta parte.
Solutie: Admite recursul. Modifică în parte sentinţa recurată în sensul că: Admite în parte acţiunea. Înlătură dispoziţiile privind anularea deciziei de concediere, reintegrarea şi despăgubirile acordate reclamantei. Menţine celelalate dispoziţii privind plata salariilor aferente perioadei decembrie 2010-februarie 2011. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli de judecată la fond. Obligă intimata la plata către recurentă a sumei de 3.500 lei reprezentând cheltuieli de judecată în recurs. Irevocabilă. Nu am altceva. Nu stiu cand o sa se dea motivarea, sentinta a fost acum cateva zile. Cu stima
Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti daca mai am cai de atac:
revizuire de recurs este un termen?
Mai merita efortul sa ma judec in conditiile in care sunt pur si simplu socata.
Fond: reincadrare, plata tuturor salariilor restante pana la reangajare si a 3 salarii neplatite de angajator
recurs: plata a 3 salarii, respinge reincadrarea si a altor plati?
A existat macar un caz in care s-a dat la revizuire recurs o alta dispozitie?