avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate oanaelena08

Activitate oanaelena08

Răspuns la discuția Poprire cont EOS KSI
Toate informatiile i le-am oferit avocatei, chiar venisem cu ceva idei care sa ma ajute . Multumesc frumos pentru raspunsuri! Mult succes!
Răspuns la discuția Poprire cont EOS KSI
Multumesc pt raspuns. Din experienta dvs: ar fi indicat sa imi schimb avocatul ?
Răspuns la discuția Poprire cont EOS KSI
Buna seara tuturor! S-a dat hotararea:Solutia pe scurt: Admite excepţia tardivităţii formulării contestaţiei la executare, invocată de către intimata S. C. „ EOS KSI ROMÂNIA „ S. R. L. - Bucureşti. Respinge contestaţia la executare formulată de contestatoarea A. OANA ELENA, în contradictoriu cu intimaţii: S. C. „ EOS KSI ROMÂNIA „ S. R. L. – Bucureşti, U. ADRIAN, U. ELENA, şi cu terţul poprit BANCA TRANSILVANIA S. A.; ca fiind tardiv introdusă. Respinge cererea de întoarcere a executării silite, ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică
Document: Hotarâre 3205/2017 23.06.2017
As mai avea vreo sansa de castig la apel? Sunt foarte dezamagita, desii avocata mi-a spus 100% ca vom castiga, la inceputul procesului. :(
Răspuns la discuția Drepturi asupra unui imobil
MULTUMESC
Răspuns la discuția Drepturi asupra unui imobil
Multumesc de raspuns ! Insa sotul daca ar vrea sa isi imparta imobilul cu mine ar putea face acest lucru la notar?
Răspuns la discuția Drepturi asupra unui imobil
Multumesc tuturor pt raspunsuri!
Răspuns la discuția Drepturi asupra unui imobil
Multumesc pentru raspuns :)
Buna ziua! Am nevoie de parerea unui specialist in ceea ce priveste drepturile asupra unui imobil luat prin credit. Pe scurt, logodnicul meu si-a luat un apartament prin credit Prima Casa si as dorii sa stiu daca prin notar ar putea sa imi ofere drepturi asupra imobilului. Mentionez ca apartamentul este cumparat de aproximativ 2 ani jumatate .
Iar a doua intrebare: dupa casatorie eu voi avea drepturi asupra imobilului avand in vedere ca s-a cumparat innainte? Multumesc , o saptamana frumoasa tuturor!
Răspuns la discuția Poprire cont EOS KSI
Contestatie in 2012 nu am facut deoarece nu stiam de executare, acum am facut contestatie imediat cum mi s-a poprit contul si am facut-o la timp. Iar ei in documentul trimis la dosar spun : "contestatia este tardiva" , cea care e facuta acum in 2017 si ca trebuia sa o fac in 2012. Multumesc de raspuns :)
Răspuns la discuția Poprire cont EOS KSI
In 2012 am primit instiintarea de executare cica de la EOS KSI, spunand ca a semnat mama mea pe confirmarea de primire. Mama nici macar nu isi mai aduce aminte, logic, dupa atata timp. EOS KSI a raspuns (acum o saptamana/ doua) in acest dosar cum ca au contract de cesiune si ca ar reprezenta banca.
Insa din 2012 pana acum in 2017 ,cand m-am trezit cu contul poprit, nu am mai primit nimic nici de la EOS nici de la banca. Iar banca mi-a poprit contul fara sa vada dovada cum ca as fi fost instiintata, deoarece nu s-a facut recent nici o instiintare.