avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Activitate bucksbunny

Activitate bucksbunny

Răspuns la discuția Crime neindentificate
Deci vrei sa ajungi la concluzia mea: Sunt multe omoruri care raman ascunse sub masca unor accidente? Da? Pentru ca politia daca nu are dovezi concrete ca a fost vorba de o crima, nu va porni nici o investigatie?

Ex: Am citit in presa cazul unui baiat, gasit mort in craterul de la Baile 1 Mai (Bihor). Era intors din strainatate, plin de bani, si parintii au zis ca nu era certat cu nimenimetc. A mers de acasa cu o zi inainte de Pasti pentru cumparaturi .... si nu a mai fost gasit luni de zile. Dupa gasirea cadavrului politia a inchis cazul si a zis ca e sinucidere, pentru ca nu exista urme ca ar fi fost vreo crima....
Daca te dai contabil si nu esti ... ai pus-o rau de tot.

Problema e , ca multi s-au facut "directori economici" la propria firma, fara a fi absolut o facultate de stiinte economice. Acolo e "problema".

Daca va uitati in nomenclator pentru anumite functii iti trebuie neaparat facultate.
Cunoaste cineva,estimari despre numarul crimelor ramase neindeitificate.
Aici nu ma refer la persoane disparute (cum e Elodia) sau la autori ramasi necunoscuti ce mai degraba la chestii gen:

Bogdan se cearta cu Mircea si il impinge pe Mircea pe scari (sau chiar pe strada) ; . Mircea se loveste la cap si moare, insa autoritatile vor crede ca e doar o greseala, si exemplele pot continua.
Răspuns la discuția Furt de 10 lei nu se face nimic?
phil26 a scris:

Daca fac o plangere penala, se poate spune la politia sa nu da adressa mea la celalalt, nici la avocatul celalalt? Ca cine stie ce ideie mai are celalalt.

Nu, nu se poate. Va avea access chiar la CNP-ul si adresa dumitale. Nu exista plangei "anonime"
Vedeti ca este fals in acte, fals sub ... si alea alea!

Cunosc pe un tip, care si-a facut firma, si s-a angajat ca si Direct Economic! Dupa vreo 2 ani au aflat cei de la fortele de munca (sau ceva genul) (cand a avut probleme cu politia, pentru ca a aruncat un scaun pe geam afara din cauza unei datorii de vreo 20 000 lei - cadere nervoasa)

Nu ai voie sa fii "director economic" fara studii economice!!!!!!!

I-au mazgalit cartea de munca (in bataie de joc) au taiat peste functia de director economic, si au scris cu rosu "muncitor necalificat"! chiar daca el nu muncea, a zis ca "bah, macar vanzator daca ma scoateau".

Chiar si-au batut joc de omul respectiv...lol, chiar daca ei (de prosti) i-au accepta inainte sa fie angajat pe post de 'director economic'.


cunosc ce zic!
Răspuns la discuția Marturie mincinoasa.
deci, la 6 luni ,mai pot formula plangere?
Răspuns la discuția Marturie mincinoasa.
Alti martori si faptul ca nu a fost concludent in declaratie. Chiar si fata de ordonanta procurorului.

El a zis ca respectivul baiat a mai venit insotit de altul, si ala mi-a spart masina, insa nu il stie pe el de asemenea a zis ca eu as fi sarit la bataie. Baiatul care m-a agresat a zis ca a fost singur,si asa s-a si retinut in ordonata, insa... insa... s-au folosit de "amicul" lui pt. a zice ca eu am sarit la bataie,etc, si ca parbrizul s-ar fi spart cand am cazut peste el (asa a declarat si el si martorul -in ordonanta apare si ca as fi cazut peste parbirz (ce porcarie!) si ca a lovit-o de mai multe ori cu bata de basball (doar a lovit-o).
De asemenea a zis ca eu as fi cautat-o insistent pe fata respectiva, si alte baliverne, pe care nu am chef sa le aud pe civil in sala de judecata.
Am adus doar 2 martori, insa am cateva zeci daca e nevoie :( au vazut vecinii incidentul

Respectvii is 2 "nebuni" is doi prosti, si tot ce vreau e sa plateasca pt. faptele lor
In urma cu un an am avut probleme cu un bagabont care m-a agresat, nervos ca dupa parerea lui ma dadeam o fata. Acesta a venit si mi-au spart masina si m-au lovit. A fost scapat cu ajutorul unui martor de-al lui mincinos.

Pot la termen de 6-12 luni sa depun plangere pt. marturie mincinoasa pt. acel "curajos"? Avand in vedere ca pt. marturie mincinoasa nu trebuie "plangere prealabila"