avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate iliuta20

Activitate iliuta20

Buna ziua

Lucrez la o companie ce produce .......(nu conteaza ce).

Ideea este ca sistemele de supraveghere si cel de alarmare in caz de efractie nu au fost avizate de politie.

Cum pot intra in legalitate cu autorizarea acestor sisteme? Cum as putea sa le dau spre avizarea la politie.?.
Unele dintre ele nu mai functioneaza la parametri initiali.
As vrea sa adaug anumite elemente noi ....dar nu stiu cum sa fac.

multumesc in avans
parcarea este semnalizata cu 2 locuri de parcare pentru persoane cu Handicap. Eu am parcat in stanga lor. Problema este ca nu sunt "desenate pe jos" aceste locuri ca sa stii exact unde sunt
Astazi in jurul orei 14.30 am parcat masina in parcarea Profi de pe strada Aries din Timisoara

Dupa ce am facut cumparaturile (circa 10 minute) am iesit afara si cu stupoare am observat ca masina mea a disparut.

Am aflat ca masina a fost ridicata de o companie - Ingerii Galbeni- care are contract cu firma profii pentru parcarea lor.

Am aflat ca masina a fost ridicata - chipurile pentru ca parcasem pe locul persoanelor cu Handicap .

Locurile in cauza sunt semnalizate dar nu sunt delimitate.

Pentru a-mi ridica masina trebuie sa platesc 1000 ron.

Maine o sa merg sa platesc dar as vrea sa ii dau in judecata.

Credeti ca am vreo sansa de castig. ?

Pe cine ar trebui sa dau in judecata? Pe profi sau pe firma de ridicari.

Astazi nu am putut sa ridic masina din cauza ca nu aveau program.

Am facut plangere la politie si am sunat inclusiv la 112 pentru a reclama ca nu imi pot recupera bunul propriu.
Răspuns la discuția somaj
multumesc,,,,atunci voi face contract pe o zi
Discuție somaj
buna ziua

am cateva nelamuriri.

Am inteles ca atunci cand iti depui demisia nu mai beneficiezi de ajutorul de somaj. Daca imi fac contract pe perioada determinata pot beneficia de somaj (binenteles dupa terminarea acestui contract) ? Am vechime in munca peste 6 ani neintrerupt .

Pentru a beneficia de somaj tresuie sa fac un contract determinat pe o zi, o saptamana sau o luna ? Ma intereseaza cat este minimul la un contract pe perioada determinata.

Va multumesc anticipat