avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sistemele de securitate (video, efractie, etc) - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sistemele de securitate (video, efractie, etc) - existenta proiect si autorizare de catre politie

Buna ziua

Lucrez la o companie ce produce .......(nu conteaza ce).

Ideea este ca sistemele de supraveghere si cel de alarmare in caz de efractie nu au fost avizate de politie.

Cum pot intra in legalitate cu autorizarea acestor sisteme? Cum as putea sa le dau spre avizarea la politie.?.
Unele dintre ele nu mai functioneaza la parametri initiali.
As vrea sa adaug anumite elemente noi ....dar nu stiu cum sa fac.

multumesc in avans
Cel mai recent răspuns: Dragos Dimitrescu , Contabil 17:45, 7 Aprilie 2014
luati legatura cu o societate care proiecteaza sisteme de securitate si cereti-le sa va intocmeasca un proiect pe care sa-l depuneti la politie.
sfatuiti-va cu cei de la societatea de proiectare. sigur gasiti intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 333/2003 juridic dana juridic dana Buna, am studiat Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, dar am nevoie de cateva sfaturi practice. 1. ... (vezi toată discuția)
Conditii instalare sistem supraveghere video cercetasul cercetasul In urma mai multor spargeri pe scara blocului , noi locatarii, dorim sa instalam un sistem TVCI, dar de catre noi si nu o firma specializata. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Legislatie sistem camere supraveghere c_demian c_demian Buna ziua! As vrea sa stiu daca o societate comerciala poate apela la angajati proprii pentru a instala/intretine un sistem de supraveghere video in ... (vezi toată discuția)