avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate Sorinv62

Activitate Sorinv62

Răspuns la discuția Radet Constanta
Da stiu, traim in tara lui Papura Voda.
Cum poate sa fie ingradit dreptul cetateanului de a alege?
De ce mai mergem la vot?
@shanty,
La dosar au fost depuse dovezile de plata la termen a facturilor. Mai mult de atat....:-/
Eu nu am cerut debransare de la Radet, asta este problema, eu am cerut aviz de racordare la Congaz. Sunt ( sper sa fiu ... ) sigurul investitor/viitor utilizator al acestei bransari.

"Verificati daca autoritatea locala nu a emis HCL prin care sa se interzica admiterea cererilor de debransare a proprietarilor utilizatori din condominii de la sistemul centralizat"

Tot ce se poate in aceasta tara.
Nu se precizeaza nici un temei legal, practic este un abuz.
Initial a fost cerut Avizul de urbanism pentru persoana fizica( apartament solicitant), actualmente(mai precis din 8 august) cer aviz de urbanism pe asociatie. Dosarul meu a fost inaintat catre Radet in 26 iulie.

Conform legislatiei in vigoare sau mai bine spus a practicilor folosite in prezent eu .... persoana fizica nu am nici un contract cu Radet Constanta pentru furnizare agent termic sau apa calda.
In acelasi timp pentru obtinerea avizului de racordare din partea Radet, la reteaua Congaz nu cade in atributiunea mea, deci iarasi nici o legatura contractuala/juridica.
Cum pot eu sa dau in judecata Radet constanta pentru neacordare aviz cand eu nu am nimic in comun cu ei?

Discuție Radet Constanta
Buna ziua
Locuiesc la bloc si anul acesta am vrut sa ma bransez la Congaz, dar Radet Constanta nu doreste sa-mi elibereze avizul favorabil de bransare.
Mentionez ca la data initiala toate datoriile catre radet erau achitate la zi, avizul de urbanism pentru persoana fizica fusese eliberat.
Actualmente cei de la radet imi cer avizul de urbanism pe asociatie si nu inteleg in ce temei legal eu persoana fizica trebuie sa cer acest lucru.Sunt singura persoana care se va bransa la Congaz.
In ce temei legal imi poate refuza acceptul de bransare la Congaz?