avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Debransare de la un furnizor de energie termica si ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Debransare de la un furnizor de energie termica si bransare la altul

Buna ziua! Va scriu in numele fiicei mele si a unui coleg de serviciu care au urmatoarea problema. Acestia locuiesc in blocuri proprietate personala. Au facut repetate demersuri pentru debransare de la actualul furnizor de energie termica si bransare la alt furnizor. Primul furnizor refuza categoric acordul pentru debransare, cu toate ca au fost indeplinite toate conditiile obligatorii din partea locatarilor. Mentionez ca niciodata nu au existat contracte individuale de furnizare a energiei termice intre acesta si locatari.Consideram ca primul furnizor ne incalca dreptul de a ne alege si utiliza energia termica care ne avantajeaza din multe puncte de vedere.
Va rugam respectuos sa ne sfatuiti ce putem sa facem.
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Sorinv62 , utilizator 10:14, 15 Octombrie 2012
Care este temeiul legal invocat de catre furnizorul de utilitati fata de refuzul de debransare?
Exista localitati in tara,unde autoritatea locala a dispus prin HCL neadmiterea cererilor de debransare de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic
Cum poate sa fie ingradit dreptul cetateanului de a alege?
De ce mai mergem la vot?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerc legislativ al debransarii termice hspinache hspinache Buna ziua, Vreu sa inlocuesc sistemul de incalzire centralizat cu unul individual ,pe gaze. -in bloc sint 70% trecuti pe centrale individuale. -blocul ... (vezi toată discuția)
Procedura debransare de la reteaua de termoficare Adytzu72 Adytzu72 Buna ziua, Vreau sieu sa stiu care este procedura legala pentru debransarea de la sistemul de termoficare centralizat si daca cei de la firma care asigura ... (vezi toată discuția)
Debransare radet 2017 Andreium Andreium Bună ziua, Știu ca s-a discutat și rasdiscutat problema debransarilor de la sistemul de încălzire centralizata în condominii în care mai exista și ... (vezi toată discuția)