avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Activitate ghermanalberto

Activitate ghermanalberto

va rog sa ma autati intr-o problema.
detin un srl care din anul 2000 nu mai are activitate fara insa ca aceasta sa fie suspendata la anaf sau in alta parte. Contabilitatea firmei o tinea mama mea care din pacate in anul 2012 a decedat, eu personal recunosc ca nu prea am mare cunostinte de contabilitate.
Problema este urmatoarea:
in data de 09.08.2011 primesc o decizie de impunere din oficiu privind impozitul minim (forfetar).suma pe care nu am platit-o deoarece nu am avut nici un fel de activitate de atat timp, deci nu am avut venit ...
Dupa care incep sa curga somatiile in care domnii de la anaf au trecut doar obligatiile de plata accesorii.
Intrebarea mea este daca acestia (anaf) se pot indrepta asupra bunurilor personale.
mentionez ca sediul societatii este la domiciliul , iar bunuri pe societate din cate stiu eu nu mai am.
va multumesc!
in 2008 am luat un credit ipotecar de la B....... la care am platit un comision de acordare de 1.5 % din valoare de 30000 euro. Am tot citit prin presa despre multe cazuri castigate in instanta in legatura cu acest comision si nu numai.
Ce vreau sa va rog : am sanse reale de castig daca dau in judecata? la cine trebuie sa ma adresez? in caz de castig banca va plati si cheltuielkile de judecata?
Multumesc!
va rog sa ma ajutati intr-o problema. lucrez in ministerul de interne, politia de frontiera si as vrea sa stiu daca mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivel natioal 2011-2014(l-am gasit pe net) si daca ministerulla care lucrez are contract colectiv de munca la nivel de ramura, pentru a vedea daca beneficiez de ART.51. - În afară de ajutoarele prevăzute de lege, la care au dreptul, salariaţii vor beneficia şi de următoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, plătit de aceasta mamei, pentru naşterea fiecarui copil; dacă mama nu este salariată, soţul acesteia beneficiază de plata unui salariu mediu pe unitate;
Sotia a nascut pe data de 11/09/2012, si a ramas insarcinata in perioada in care era in somaj.
Multumesc anticipat!