avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca

va rog sa ma ajutati intr-o problema. lucrez in ministerul de interne, politia de frontiera si as vrea sa stiu daca mai este in vigoare contractul colectiv de munca la nivel natioal 2011-2014(l-am gasit pe net) si daca ministerulla care lucrez are contract colectiv de munca la nivel de ramura, pentru a vedea daca beneficiez de ART.51. - În afară de ajutoarele prevăzute de lege, la care au dreptul, salariaţii vor beneficia şi de următoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, plătit de aceasta mamei, pentru naşterea fiecarui copil; dacă mama nu este salariată, soţul acesteia beneficiază de plata unui salariu mediu pe unitate;
Sotia a nascut pe data de 11/09/2012, si a ramas insarcinata in perioada in care era in somaj.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 15 Octombrie 2012
CCMN respectiv nici nu a intrat in vigoare ... de la 01.01.2011 nu mai exista CCMN ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nastere copil eionela eionela Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca angajatii MAI beneficiaza de ajutoarele prevazute in contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 si ma ... (vezi toată discuția)
Ccm nu prevede toate clauzele din ccmunn! care se aplica?? adela05 adela05 Buna ziua! Societatea la care lucrez eu are incheiat CCM. In acest contract nu se prevede si art 51 din CCM la nivel national. Intrebarea mea este, in situatia ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pentru mamele care au nascut lucialuca lucialuca Buna ziua! Care sunt drepturile banesti de care beneficiaza o femeie care a nascut, fiind angajata intr-o unitate de stat (spital), in afara de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)