avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate ponta12

Activitate ponta12

Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastra de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro.nProblema mea ar fi urmatoarea:
Solutie: In baza art. 87 al.1 din OUG 195 /2002 republicata cu aplicarea art.320 indice 1 alin.7 Cod procedura penala condamnă inculpatul PONTA LIVIU, domiciliat in localitatea Periam, nr.19, judetul Timis, la 8 luni inchisoare. In baza art.71 alin.1 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 litera a teza finala si litera b Cod penal pe durata executarii pedepsei. In baza art.81 Cod penal dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei. In baza art.82 cod penal stabileste termen de incercare de 2 ani plus durata pedepsei, in total 2 ani si 8 luni. In baza art.359 cod procedură penală atrage atenţia inculpatului asupra prev. art. 83 cod penal în cazul nerespectării măsurilor dispuse. In baza art.71 alin.5 Cod penal suspenda interzicerea drepturilor accesorii pe durata termenului de incercare. In baza art. 191 al.1 cod procedură penală obligă inculpatul la 700 lei cheltuieli judiciare statului. Cu recurs în termen de 10 zile de la pronuntare cu inculpatul. Pronunţată în şedinţă publică azi 24.01.2013.As dori o lamurire fara art. si alin. daca se poate.
Si as dori sa aflu daca se anuleaza permisul si daca da dupa ce perioada are voie sa de-a examenul din nou.
Va multumesc
va multumesc foarte mult mi-ati fost de foarte mare ajutor si in sfarsit cineva a reusit sa imi de-a explicatiile necesare.
Va multumesc inca odata, o zi placuta!
va multumesc ptr raspuns.
dar daca am nascut pana in data de 31.12.2010 cf. legii vechi din 2005 si primesc momentan 1652 ron , iar al doilea bebe se naste dupa 1.01.2011 nu primesc aceiasi suma doar ca nu as avea dreptul ptr acel stimulent de 600 ron?
Va multumesc?
buna ziua,
as avea rugamintea daca se poate sa ma lamuriti cu niste raspunsuri in legatura cu indemnizatia.sunt in CCC ptr fetita mea de 1 an si 11 luni(nascuta pe 16.11.2010) iar in data de 15.11.2012 - 16.11.2012 tb sa nasc al doilea bebe.
voi beneficia de indemnizatie ptr al doilea bebe si care este acesta?
tb sa anunt undeva inainte ca al doilea bebe se naste in aceiasi zi cu primul? si daca tb sa anunt cu cat timp inainte si unde?
voi mai benefica de concediu medical dupa nastere sau voi intra direct in CC2 cu prelungirea dupa primul?
am vreo obligatie fata de angajator?
Va multumesc