sora ei nu locuia acolo.sora ei a gasit geamul spart ,l a chemat pe fratele sau ,mama sa ...si a chemat 112.apoi a depus o plangere la politie in locul prietenei mele care era plecata din localitatea pt 1 sapt ,prin care a afirmat ca e posibil sa i fi furat eu anumite lucruri.prietena mea cand de cand s a intors nu a dat nici o declaratie .a fost la politie si or zis ca o vor chema ei.
daca locuiesc impreuna cu o pers gen feminin, si in urma unor dispute ea pleaca pt 1 sapt de acasa ,nelasandu mi cheia,iar eu intru in locuinta spargand un geam,si mi iau lucruri personale si ceva ce i oferisem cadou . sora ei cheama politia si face plangere ,unde ma incadrez???pe art 210 sau 209?
cine ma poate lamuri in urmatorul aspect:
amicul meu in luna august 2012 a comis un furt minor,cu prejudiciu deja inapoiat.el avea in recurs 2 dosare pt care primise in ambele pedeapsa 3 ani cu suspendare sub supraveghere+5 ani.intr un dosar in recurs este achitat in celalalt i se respinge recursul.hotararea definitiva in octombrie 2012.
daca acest dosar de furt va ajunge in procuratura poate fi vorba de concurs de infractiuni?ce i se poate intampla??
cu stima tuturor