avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate udiu90

Activitate udiu90

Răspuns la discuția furt
asta inseamna ca ma pot impaca cu ea??adica sa declare ca ne am inteles???mentionez ca ea inca nu a dat nici o declaratie
Răspuns la discuția furt
sora ei nu locuia acolo.sora ei a gasit geamul spart ,l a chemat pe fratele sau ,mama sa ...si a chemat 112.apoi a depus o plangere la politie in locul prietenei mele care era plecata din localitatea pt 1 sapt ,prin care a afirmat ca e posibil sa i fi furat eu anumite lucruri.prietena mea cand de cand s a intors nu a dat nici o declaratie .a fost la politie si or zis ca o vor chema ei.
Discuție furt
daca locuiesc impreuna cu o pers gen feminin, si in urma unor dispute ea pleaca pt 1 sapt de acasa ,nelasandu mi cheia,iar eu intru in locuinta spargand un geam,si mi iau lucruri personale si ceva ce i oferisem cadou . sora ei cheama politia si face plangere ,unde ma incadrez???pe art 210 sau 209?
cine ma poate lamuri in urmatorul aspect:
amicul meu in luna august 2012 a comis un furt minor,cu prejudiciu deja inapoiat.el avea in recurs 2 dosare pt care primise in ambele pedeapsa 3 ani cu suspendare sub supraveghere+5 ani.intr un dosar in recurs este achitat in celalalt i se respinge recursul.hotararea definitiva in octombrie 2012.
daca acest dosar de furt va ajunge in procuratura poate fi vorba de concurs de infractiuni?ce i se poate intampla??
cu stima tuturor