avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... concurs infractiuni?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

concurs infractiuni?

cine ma poate lamuri in urmatorul aspect:
amicul meu in luna august 2012 a comis un furt minor,cu prejudiciu deja inapoiat.el avea in recurs 2 dosare pt care primise in ambele pedeapsa 3 ani cu suspendare sub supraveghere+5 ani.intr un dosar in recurs este achitat in celalalt i se respinge recursul.hotararea definitiva in octombrie 2012.
daca acest dosar de furt va ajunge in procuratura poate fi vorba de concurs de infractiuni?ce i se poate intampla??
cu stima tuturor
Cel mai recent răspuns: Alex Dedu , Mediator 19:09, 16 Octombrie 2012
Este deja recidivist si este pasibil de inchisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea pedepsei sub supraveghere, poate fi anulata? anonim43 anonim43 Buna ziua. Va rog sa-mi oferiti un sfat, in legatura cu o cazuistica penala. In concret... am fost condamnat la 3 ani inchisoare, cu suspendare, sub ... (vezi toată discuția)
Condamnare suspendare dia2120 dia2120 in urma cu un an si jumatate datorita unor ,,tulburari\'\' fiul meu a fost inculpat in 2 dosare.in timp ce se judeca primul ,fara a exista hot definitiva a ... (vezi toată discuția)
Trecerea frontierei cu permisul suspendat parwous parwous Va salut cu respect. In luna octombrie 2013, mi s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, cu o alcoolemie de peste 0.80 ... (vezi toată discuția)