Buna ziua,
La o convocare adunare creditori in care este prezentata ordinea de zi pe puncte, eu avand calitatea de creditor, pot impune conditii referitor la regulamentul de vanzare a bunurilor din patrimoniul debitoarei? La potentialii cumparatori?
El, debitorul mai poate participa la licitatie?
Multumesc
Debitoarea imi ocupa un spatiu si imi plateste lunar un tarif de folosinta, neexistand practic un contract. Este vorba de procedura de insolventa in forma generala cu administrator judiciar desemnat.Debitoarea si-a achitat ratele pana acum 4 luni.Pot sa opresc facturarea?
Buna ziua,
In urma notificarii primite de catre administratorul judiciar, eu ca si creditor fac cererea de inscriere la masa credala, dar am o mica nelamurire. Eu, p.j., am o relatie contractuala cu debitoarea, administratorul judiciar nu a denuntat contractul, eu mai emit facturi in continuare sau exista posibilitatea sa opresc facturarea?
Multumesc
Buna seara, am nevoie de o informatie daca ma poate ajuta cineva, va rog. Dupa depunerea cererii de inscriere la masa credala, la termen, eu ca si reprezentant creditor mai am nevoie de vreun inscris? Mentionez ca am achitat taxa judiciara si timbru fiscal. Nu am gestionat acest dosar de la inceput si nu stiu exact care este procedura la acest termen, ce se intampla mai departe? Multumesc