avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creditor in procesul de reorganizare al debitoarei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creditor in procesul de reorganizare al debitoarei

Buna ziua,
In urma notificarii primite de catre administratorul judiciar, eu ca si creditor fac cererea de inscriere la masa credala, dar am o mica nelamurire. Eu, p.j., am o relatie contractuala cu debitoarea, administratorul judiciar nu a denuntat contractul, eu mai emit facturi in continuare sau exista posibilitatea sa opresc facturarea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 12:44, 5 Martie 2013
depinde ce contract aveti cu debitoarea, mai datoreaza sau nu bani societatii dvs, este in procedura de insolventa generala sau simplificata, i-a fost sau nu ridicat dreptul de administrare?
Debitoarea imi ocupa un spatiu si imi plateste lunar un tarif de folosinta, neexistand practic un contract. Este vorba de procedura de insolventa in forma generala cu administrator judiciar desemnat.Debitoarea si-a achitat ratele pana acum 4 luni.Pot sa opresc facturarea?
Evident, atata timp cat nu exista contract, fiind in procedura generala puteti de comun acord cu debitoarea sa perfectati contract daca isi desfasoara in continuare activitatea sau sa opriti facturarea, oricum mare atentie, nu este in regula ca ati facturat fara contract, ar trebui reglementata si aceasta situatie "sensibila"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniu firma in insolventa horiacris horiacris Buna ziua. Casele construite de o firma aflata in insolventa sunt considerate produse ce pot fi vandute ca orice alt produs , sau sunt considerate ca facand ... (vezi toată discuția)
Preavizul in cazul concedierilor pt salariatii cu functie de conducere llumi llumi buna seara! am o intrebari si sper sa ma ajutati... firma la care lucrez a intrat anul trecut in insolventa...au mai ramas doar 3 angajati...printre care ... (vezi toată discuția)
Insolventa Marinelag Marinelag Buna ziua, Pot actiona in judecata o societate care se afla in insolventa pentru neplata unei facturi emise dupa intrarea respectivei societati in insolventa? ... (vezi toată discuția)