avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... termen dupa depunerea cererii de inscriere la masa ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

termen dupa depunerea cererii de inscriere la masa credala

Buna seara, am nevoie de o informatie daca ma poate ajuta cineva, va rog. Dupa depunerea cererii de inscriere la masa credala, la termen, eu ca si reprezentant creditor mai am nevoie de vreun inscris? Mentionez ca am achitat taxa judiciara si timbru fiscal. Nu am gestionat acest dosar de la inceput si nu stiu exact care este procedura la acest termen, ce se intampla mai departe? Multumesc
Cel mai recent răspuns: lazarcons , utilizator 18:32, 18 Octombrie 2012
trebuie sa urmaresti la dosar sau in Buletinul procedurilor de insolventa tabelul creditorilor, pentru a avea confirmarea daca declaratia ta de creanta a fost admisa. Apoi vei fi convocat la adunari ale creditorilor deci practic esti participant la procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie tabel preliminar otilia13 otilia13 Buna ziua! Am depus o declaratie de creanta in termen la tribunalul comercial stand linistita ca se admite cererea fiind vorba de o creanta certa, lichida si ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata dupa declararea insolventei mary_luk mary_luk Sunt creditor la o SC aflata in insolventa pe care am chemat-o in judecata la doua saptamani dupa ce i s-a admis cererea de insolventa, eu neavand cunostinta ... (vezi toată discuția)
Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)