pamantul pe care este casa construita este de la bunicii nepotiilor si casa este facuta in timpul casatoriei celor doi soti decedati. succesiunea dupa unchiul decedat s-a facut in anul 2005 de catre sotia in viata dar pe nepotii din partea sotului nu i-a chemat nimeni si din partea unchiului decedat mai exista o sora,dar nici pe aceasta nu au chemat-o la
succesiune.la ora actuala se dezbate succesiunea dupa matusa moarta dar din partea unchiului nu a fost nimeni chemat .ce ar trebiu sa fac mostenitorii din partea unchiului?
am o casa constriuta in 2008 in curtea soacrei unde are si ea o casa .pe casa mea nu am autorizatie dar o platesc la primarie in fiecare an. anul trecut am facut succesiunea dupa socrul meu mort in 1996 pt ca nu era facuta. in succesiune a fost cuprinsa si casa mea . am depus si documentatia pt ordinul prefectului tot anul trecut pe care si acum il mai astept. vreau sa va intreb; casa mea fiind cuprinsa in succesiune ce urmeaza sa fac dupa ordinul prefectului si daca mai am nevoie de autorizatie de construire . va multumesc
sotum meu a vut un unchi care a decedat in 1997 si anul acesta in august a decedat si sotia lui ,acesti neavand copii. la succesiune au dreptul si nepotii sau numai suroriile matusii?