avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate rasuramona

Activitate rasuramona

Răspuns la discuția mostenire
pamantul pe care este casa construita este de la bunicii nepotiilor si casa este facuta in timpul casatoriei celor doi soti decedati. succesiunea dupa unchiul decedat s-a facut in anul 2005 de catre sotia in viata dar pe nepotii din partea sotului nu i-a chemat nimeni si din partea unchiului decedat mai exista o sora,dar nici pe aceasta nu au chemat-o la

succesiune.la ora actuala se dezbate succesiunea dupa matusa moarta dar din partea unchiului nu a fost nimeni chemat .ce ar trebiu sa fac mostenitorii din partea unchiului?
Răspuns la discuția mostenire
nepotii sunt din partea unchiului adica unchiul si tatal lor frati
am o casa constriuta in 2008 in curtea soacrei unde are si ea o casa .pe casa mea nu am autorizatie dar o platesc la primarie in fiecare an. anul trecut am facut succesiunea dupa socrul meu mort in 1996 pt ca nu era facuta. in succesiune a fost cuprinsa si casa mea . am depus si documentatia pt ordinul prefectului tot anul trecut pe care si acum il mai astept. vreau sa va intreb; casa mea fiind cuprinsa in succesiune ce urmeaza sa fac dupa ordinul prefectului si daca mai am nevoie de autorizatie de construire . va multumesc
Discuție mostenire
sotum meu a vut un unchi care a decedat in 1997 si anul acesta in august a decedat si sotia lui ,acesti neavand copii. la succesiune au dreptul si nepotii sau numai suroriile matusii?

:((