avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de construire

am o casa constriuta in 2008 in curtea soacrei unde are si ea o casa .pe casa mea nu am autorizatie dar o platesc la primarie in fiecare an. anul trecut am facut succesiunea dupa socrul meu mort in 1996 pt ca nu era facuta. in succesiune a fost cuprinsa si casa mea . am depus si documentatia pt ordinul prefectului tot anul trecut pe care si acum il mai astept. vreau sa va intreb; casa mea fiind cuprinsa in succesiune ce urmeaza sa fac dupa ordinul prefectului si daca mai am nevoie de autorizatie de construire . va multumesc
Casa dvs. a fost cuprinsa ca facand parte din masa succesorala, deci fiind proprietatea defunctului si nu a dvs. Existand in acel certificat de mostenitor ea este in indiviziune cu ceilalti mostenitori. oricum pentru a o inscrie in cartea funciara trebuie sa aveti la baza si actele de proprietate asupra constructiei (Titlu de proprietate sau autorizatie de constructie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune miha_mimi miha_mimi Buna ziua din nou si va multumesc pentru sfaturile acordate cu alte ocazii. va voi expune problema mea si va rog sa ma ajutati si de asta data. socrii mei ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor miha_mimi miha_mimi Va rog, daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Socrii mei au divortat in 1981. In hotararea de divort scrie ca se dispune iesirea din indiviziune asupra ... (vezi toată discuția)
Imobiliare - intabulare, succesiune bebita10 bebita10 Buna ziua ! Doresc sa intabulez casa pe care am construit-o impreuna cu defunctul meu sot si anexele gospodaresti, pentru care au fost emise autorizatiile ... (vezi toată discuția)