avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate RellyRayssa

Activitate RellyRayssa

Buna ziua,
De curand m-am mutat din Bucuresti in Brasov, insa nu mi-am schimbat domiciliul din buletin(acest lucru va mai dura). Doresc sa ma angajez si nu stiu daca ma voi putea angaja cu buletinul actual care are adresa din Bucuresti
Ce trebuie sa fac, ce acte imi trebuiesc, daca doresc sa ma angajez in alt oras? Este necesar sa am un act care sa dovedeasca faptul ca locuiesc in Brasov, sau ma pot angaja cu buletinul pe care am domiciliul in Bucuresti?
Multumesc frumos!
freeelis a scris:

Art.65 C.mun. va avantajeaza , intrucat va da posibilitatea de a beneficia de somaj ....

Da, intr-adevar m-ar fi avantajat , daca as fi lucrat inainte sa lucrez la dansul, dar eu nu am mai lucrat de 2 ani si deci nu cred ca este posibil sa beneficiez de somaj...
Multumesc frumos pentru raspuns..
Care ar fi drepturile mele..?
Care articol de incheiere al contractului m-ar avantaja?
Pe mine m-a dat peste cap, deoarece nu ma asteptam..Ma bazasem ca pana in decembrie voi mai avea un venit...Chiar m-a deranjat neseriozitatea aceasta..
Motivul incheierii este cu totul altul , el mi-a spus astfel pentru ca nu avea alta scuza...
Eu am facut totul corect, la timp, mi-am dat toata silinta sa iasa totul bine, sa-l multumesc, dar dansul mereu a intarziat cu salariul...Chiar acum mai are o suma restanta pe care trebuie sa mi-o dea, dar ca deobicei intarzie...
Dansul imi oferea o suma in mana, cu totul alta decat este in contract. Si totusi nu am semnat nimic in sensul asta (vreun stat de plata, ceva)

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa inteleg anumite probleme in care sunt pusa.
Acum 5 luni am incheiat cu o firma, un contract pe perioada determinata (6 luni) cu functia de Designer Pagini Web, pentru part time (4 ore pe zi). Mentionez ca in contract s-a stipulat clar 6 (SASE) luni, incepand cu data de 6.06.2012, dar socoteala a fost gresita , au scris : pana pe data de 5.11.2012.
Acum, patronul societii mi-a comunicat printr-un mail ca va incheia contractul inainte de termen, intrucat lunile noiembrie si decembrie sunt luni in care nu scoate destul profit , drept pentru care va face restructurari si imi va incheia contractul cu o luna inainte .

Mentionez ca eu i-am trimis contractul semnat prin mail (nu are semnatura in original) si toate actele la fel, prin mail, nu am semnat pana acum nici un stat de plata, nu am beneficiat de nici o zi de concediu.

Este posibil sa incheie inainte de termen, un contract pe perioada determinata? Daca da, sub ce forma? Cu ce articol?
Care sunt drepturile mele, si ce ar trebui sa fac?

Va multumesc frumos!

P.S. Contractul este inregistrat, intrucat sunt platite asigurarile de sanatate(am verificat pe site-ul CNAS)