avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare angajare alt oras
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare angajare alt oras

Buna ziua,
De curand m-am mutat din Bucuresti in Brasov, insa nu mi-am schimbat domiciliul din buletin(acest lucru va mai dura). Doresc sa ma angajez si nu stiu daca ma voi putea angaja cu buletinul actual care are adresa din Bucuresti
Ce trebuie sa fac, ce acte imi trebuiesc, daca doresc sa ma angajez in alt oras? Este necesar sa am un act care sa dovedeasca faptul ca locuiesc in Brasov, sau ma pot angaja cu buletinul pe care am domiciliul in Bucuresti?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 31 Mai 2013
depinde de angajator. nu trebuie sa va schimbati buletinul. Eventual puteti aplica viza de flotant la adresa din BV.
Puteti sa va angajat cu buletinul de Bucuresti in orice oras. Nu exista obligativitatea ca un angajatr sa incadreze numai persoane care au domiciliul in judetul in care isi are sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriul sa-mi schimb buletinul in acest caz? andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! De curand am achizionat un apartament prin ipoteca in orasul Craiova, eu pe buletin am adresa din alt judet, unde locuiesc parinti mei si mau luat ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa imi schimb buletinul dupa achizitia unei locuinte ? alchemist alchemist Salut, In acest moment locuiesc in Bucuresti si am buletinul pe adresa apartamentului parintilor (unde si locuiesc) insa in curand voi achizitiona un ... (vezi toată discuția)