avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Este obligatoriu sa imi schimb buletinul dupa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Este obligatoriu sa imi schimb buletinul dupa achizitia unei locuinte ?

Salut,

In acest moment locuiesc in Bucuresti si am buletinul pe adresa apartamentului parintilor (unde si locuiesc) insa in curand voi achizitiona un apartament in judetul Ilfov. Intrebarea mea este, se poate sa raman momentan cu buletinul pe adresa de Bucuresti chiar daca voi deveni proprietar in alt judet si voi locui acolo ? Motivul pentru care momentan nu as face aceasta schimbare este faptul ca (din ce stiu eu) ar trebui sa imi schimb si carnetul de conducere + actele masinii.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2014
alchemist, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:12, 15 Decembrie 2014
Va puteti pune viza de resedinta ( flotant) pe adresa noii dvs locuinte. Veti ramane cu actele masinii ( certificatul) pe adresa de domiciliu. Permisele mai noi nu mai au adresa trecuta pe ele, daca dvs aveti, nu trebuie schimbat daca va puneti doar viza.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriul sa-mi schimb buletinul in acest caz? andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! De curand am achizionat un apartament prin ipoteca in orasul Craiova, eu pe buletin am adresa din alt judet, unde locuiesc parinti mei si mau luat ... (vezi toată discuția)
Se muta dosarul de pwnsie daca fac viza de resedinta la parinti in alt judet ? florin19801980 florin19801980 Stau in bucuresti buletin adresa in bucuresti apartament si vreau sa fac viza de flotant de resedinta in ilfov la parinti sunt pensionat definitiv intrebarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)