avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate anonim890

Activitate anonim890

Răspuns la discuția Crime neindentificate
Scuze linkul nu stiu de ce nu s-a postat:
[ link extern ]

crimetime.ro/politie/horror-cadavrul-unei-femei-pe-jumatate-ars-descoperit-in-padure-hainele-erau-alaturi-intr-o-punga.html
Ma scuzati totusi ca m-am bagat neinvitat in discutie, sper ca ma primiti fara suparari...
Tot navigand pe net, uite peste ce am dat :

-cadavru pe jumate ars, hainele langa el intr-o punga, victima femeia, gasita goala, langa femeie un castron de benzina pe jumate golit... dar nu sunt suspiciuni de crima!!!

s-a sinucis :))) nu stiu ce femeie se sinucide cu benzina, parca prefera sa-si taie venele... , nu?
Răspuns la discuția Cheltuieli judiciare
deci in ca timp scap de amenda 18^1 ?
Răspuns la discuția Formulare plangere CEDO
Inca doua intrebari:

1. observ acolo spatii de completat, trebuie sa le completez cu stiloul? scris de mana? sau pot sa scriu la calculator?

2. pot sa scriu ingrosat, in cazul in care doresc sa evidentiez ceva f. important?
Unde pot gasi formularul pt. o plangere CEDO in forma actualizata? am gasit formulare pe mai multe pagini de internet, insa... ma mira diferenta foarte mare dintre ele.
chiar daca politistul respectiv nu se alfa in timpul serviciului?
Art. 5
1. Orice persoană are dreptul la libertate şi la siguranţă.

Pot sa ma plang de art. 5? pentru ca nu cred ca e vorba de siguranta cand din cai verzi pe pereti agresorul este scos basma curata!?
Poi nu m-au batut cei care m-au anchetat.. aia pareau ok, mi-au luat declaratie, la spital chiar.... problema a aparut la procuror...
Nu m-a batut in timpul anchetei, avea alte probleme cu mine...
E un fel de vecin cu mine, da, din trafic a inceput totul,i se parea ca sunt prea inteligent. Claxona intr-una, si cred ca l-am enervat la culmea prin calmul de care am dat dovada etc... si mi-a cautat nod in papura