Am fost pus sa platesc suma de 200 lei cheltuieli judiciare... intr-un proces pe care l-am pierdut zic eu, pe nedrept.... mi se intampla ceva daca nu platesc aceea suma? eu locuind in afara tarii? adica... celor 200 de lei se vor adauga cheltuieli suplimentare? gen o taxa de executare silitia? voi primi ceva insintare inainte sa fiu executat? procente anual pentru inflamtie?
Apropo amenda data pe 18^1 si mentinuta de catre instanta de judecata dispare la implinarea termenului de 1 an calendaristic, sau curge unui nou termen de 5 ani conform legii fiscului?
Buna seara,
Nu veti achita nimic suplimentar fata de cei 200 lei la care ati fost obligat de instanta. Nu se aplica penalitati de intarziere in astfel de cazuri.
Am vrut sa ma duc sa-mi vad dosarul, sa vad daca nu cumva s-au depus "inscrisuri noi" la dosar... insa... mi s-a zis ca nu imi poate da dosarul pentru ca e la "executari penale"....
Ma gandeam si eu ca daca imi vor inchide un cont bancar nu mi-ar pica prea bine...sa ma trezesc ca nu imi pot cumpara produsele zilnice de la supermarket din cauza ca cardul e blocat de asemenea ma gandeam ca daca ma vor "executat silit" eu va trebui sa platesc si taxa pentru executarea silita.nu ?
Am auzit ca atunci cand iti pune proprire pe o suma bancare, intai iti blocheaza contul...si mai dureaza pana cand isi iau ei suma de bani din cont... nu?
Acuma sunt in tara, vin deseori aici, am casa aici , am cont bancar aici ... insa lucrez in afara. De ce? nimeni nu te plateste cu 1000 euro / luna aici daca lucrezi la abator... :) Sunt din Salajd si lucrez in germania
Poate ca sunt multi porci in tara dar se gasesc si mai multi amatori ca sa lucreze la abator.
E vorba de cerere si oferta in economia de piata.
Nu stiu daca ar putea fi alt motiv ca sa nu se plateasca mai mult...
Poate ca e vorba de PIB...
Insa Romania e o tara bogata totusi...si cu resurse...
Puteti avea surprize neplacute si sa va treziti ca nu mai puteti achita la magazin...
Mai bine le dati banii si gata.
Amenda ratc
Zumago15
Buna ziua . Astazi am primit o amenda de la RATC ( Proces Verbal facut , firmat de mine cu toate datele ) . Din cate am inteles amenda este de 100 pe loc sau ... (vezi toată discuția)
Amenda penala furt
nicolleMe
Buna seara. As dori sa aflu care ar putea fi valoarea maxima a unei amenzi penale, pentru furt, in conditiile in care prejudiciul a fost de aprox 700 lei si a ... (vezi toată discuția)