avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Activitate luminit83

Activitate luminit83

Buna ziua, mai bine de 7 ani am pierdut in original contractul de casa si certificatul de nastere tot original. Nu sunt proprietara apartamentului, tatal meu este, doar o sa beneficiez cand o sa se imparta cu ceilalti frati ai mei. Temerea mea este , daca cineva a gasit contractul ne poate face un rau sa il vanda sa il falsifice .
Ce ar trebui sa fac? Mentionez ca tata mai are o copie a contractului in original al casei.
Răspuns la discuția Indemnizatie copil
Va multumesc ptr raspuns. Exista limita de varsta ptr a figura ca student si ptr a beneficia de indemnizatie? medicul de familie spune ca este o limita de varsta pana in 26 ani eu am 29 frecventez cursuri la zi preuniversitare
Buna ziua , sunt Luminita am 29 de ani de cu curand am aflat ca sunt insarcinata . Am absolvit o facultate de stat la buget 4 ani acum sunt in ultimul an la o alta scoala postliceala cu plata ,durata de studiu 3 ani. Intrebarea mea este legata de indemnizatia copilului somajul il am pe 9 luni si se termina in ianuarie 2013 , scoala postliceala o termin in august 2013 iar copilul se va naste in iulie 2013. Pot avea indemnizatie ptr ca sunt in scoala , mentinonez ca nu am intrerupere la scoala.